Multimedia NAVI + Android Auto

Informace ohledně aktualizací, DVD mechanik a jiných multimedií a elektroniky

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
bumtralala

Multimedia NAVI + Android Auto

Příspěvek od bumtralala »

Caute pani,

ma tu niekto skusenosti s preinstalovanim multimedialneho systemu?
Poslednu dobu mi akosi nechce sparovat Android Auto a multimedialny system. Vzdy si pustam Waze + Spotify cez Android Auto ale minuly tyzden mi z nicoho nic uplne vyplo Android Auto. Najprv som si myslel, ze je chybny usb kabel tak som ho vymenil a zaroven som si preinstaloval aj appku v telefone.
Znova sa to rozbehlo ale po par km mi to znova vyplo pricom telefon mi na kabli normalne nabija.
Cize jedine co si myslim, ze je ze treba mi preinstalovat multimedialny system.

Nejake rady?
Diky
Reklama

Sunman

Re: Multimedia NAVI + Android Auto

Příspěvek od Sunman »

Odpoveď na tvoj dotaz je hneď vo vedľajšom vlakne
Sunman

Re: Multimedia NAVI + Android Auto

Příspěvek od Sunman »

Ešte otázka, akú "apku" si si preinštaloval. Android Auto aplikácií je hromada a nie všetky (v Opli) fungujú.
Ja to nepoužívam, moje požiadavky na navigáciu sú niekde inde než WAZE alebo podobná ptákovina.
Ale niekedy som to pre zaujímavosť skúšal aj s AppleCar aj s Android Auto. Android Auto na Slovensku nešlo z obchodu a bolo treba použiť APK inštaláciu. Po čase sa mi aplikácia v Android telefone "updatovala" - zistil som že má inú ikonu v zozname aplikácií a Android Auto prestalo fungovať. chcel po mne povolenie nejakých prístupov v telefone - už neviem čo to bolo ale to som odmietol.

Včera som ale pre skúšku nainštaloval Android Auto a mám teraz v telefóne dve aplikácie - jedna (tá čo sa pred časom updatovala a túto nemám funkčnú ale nemazal som ju, pretože som si povedal že raz to možno dám dokopy) sa volá Auto Car Android.
Druhá čo som včera nainštaloval je klasický Android Auto verzia 7.0.614133 a funguje bezchybne - skúšal som teraz pred chvíľou - Waze, GoogleMaps, Mapy.cz, telefon, SMS, kalendár....
Inštaloval som opäť ako APK a pred inštaaláciou mi to ponúkalo asi 8 rôznych verzií, dve boli 7.0.xxxx, ostatné 6.
Vyskúšaj možno nie novšiu verziu ale naopak staršiu.

V spoľahlivosti funkcie je apple - nemám ho rád - ale pooooodstatne ďaalej. tak nech sa darí. Update SW v aute by som nechal až ako najposlednejšiu variantu - a viem prečo.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Autorádia + navigace + elektronika“