sklápění vnějších zrcátek
Moderátor: Moderátoři
sklápění vnějších zrcátek
Dobrý den!
Řešili jste někdo automatické sklápění/vyklápění vnějších zrcátek při zamčení/odemčení vozu? Eventuálně mohl by mi někdo poskytnout know - how Předpokládám, že pokud to jde, řeší se to pomocí diagnostiky ... Takže existuje někdo, kdo vládne tímto nástrojem okolo Pardubic? Na oficiální pardubický opel bych se nerad obracel... :-/
Děkuji!
Řešili jste někdo automatické sklápění/vyklápění vnějších zrcátek při zamčení/odemčení vozu? Eventuálně mohl by mi někdo poskytnout know - how Předpokládám, že pokud to jde, řeší se to pomocí diagnostiky ... Takže existuje někdo, kdo vládne tímto nástrojem okolo Pardubic? Na oficiální pardubický opel bych se nerad obracel... :-/
Děkuji!
- Reklama
Re: sklápění vnějších zrcátek
Sklápanie vonkajších zrkadiel je u Astry J a Zafíry B príplatkova výbava. Pokiaľ ju auto nemá, tak ani s diagnostikou s tým nič neurobíš. Jedine čo je súčasťou základnej výbavy (ohľadom vonkajších zrkadiel) je elektrické nastavovanie a vyhrievanie vonkajších zrkadiel.
Na jednom ruskom fóre som videl svojpomocnú dorábku sklápania vonkajších zrkadiel na Astre J, no je to veľká "babračka" a aj finančne je to dosť nerentabilné.
Na jednom ruskom fóre som videl svojpomocnú dorábku sklápania vonkajších zrkadiel na Astre J, no je to veľká "babračka" a aj finančne je to dosť nerentabilné.
Opel Astra J 1.6 Cosmo - Notchback
Zafira B a Astra J nemaji nic spolecneho, asi jsi myslel astra H
Ja se to taky snazil dodelat, ale pak jsem se na to vykaslal, moc prace a penez.
Ja se to taky snazil dodelat, ale pak jsem se na to vykaslal, moc prace a penez.
- vasekpetr1
Nedělal si to náhodou Mironto?
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 210 tkm
...a bydlím v Hospodě - Červené....
Tady to je diy.mironto.sk/power-folding-mirrors-module
Tak-tak, máš pravdu - myslel som Astru H, ťukol som o klávesu vedľa (no moje konštatovanie platí aj pre Astru J)
Opel Astra J 1.6 Cosmo - Notchback
- vasekpetr1
Tady se mu to klukovi šikovnýmu povedlo .
Zafira B black line, Z19DT, 2008, WIN: W0L0AHM759G0031xx, 210 tkm
Děkuji za informace. Vidím, že jsem byl velmi naivní, když jsem si myslel, že tak důležitá funkce je otázkou volby v nastavení diagnostiky Půjdu tedy prozkoumat složitost výroby jednotky z odkazu. Ale ta montáž (přepinování konektorů, napojování kabelů do svazku...) mi přijde skutečně jako z dob kdy jsem měl miláčka Š110R. Myslel jsem, že technologie postoupila K předchozím...Sklápěcí zrcátka mám, jen si vzpomenu vždy až po vypnutí zapalování, že je mám sklopit a vyklápím, je až když začnu couvat a nic nevidím Ještě jednou všem děkuji za reakce!!!
No pokud uz sklapeci mas, asi by to nemel byt takovy problem jako kdyby se to delalo cele od zacatku s manualnima
To jsem si právě myslel taky, ale je to docela masakr (dle dříve uvedeného návodu) ... výroba "černé skříňky" která reaguje na zámek řidičových dveří (v závislosti na zap/vyp zapalování) a odpojuje a připojuje tlačítko na dveřích a sama simuluje signál pro sklopení/vyklopení zrcátek... následuje téměř kompletní odstrojení dveří umístění krabičky a zadrátování do stávajících svazků... :-/ Na videu to funguje nádherně, ale jinak je to masakr