Rádiový dálkový ovladač

Moderátor: Moderátoři

dzuris

Re: Rádiový dálkový ovladač

Příspěvek od dzuris »

Nemam za co ho vymenit. Nemam jine vnitrky (plastove drzaky). Na vrakaci jsem kupoval pouze samotne kliky. Asi budu muset sehnat i ty plastove vnitrky a vymenit to cele :cry: . Teda jestli je vubec nekde jeste sezenu. Jsem velice rad, ze jsi tak ochotny mi pomahat. Ze spousty lidi a spousty furum jen ty. Za to fakt diky.
Reklama

dzuris

Příspěvek od dzuris »

Nemam za co vymenit. Ja kupoval na vrakaci pouze samotne kliky. Ale ted jsem tam volal a maji i oba presni vnitrky, ktere ma za 500,- kc prodaji. Otazka je, jestli mam koupit jen predni, nebo i zadni :) .
mironto

Příspěvek od mironto »

Myslim, ze je tu dost ochotnych ludi, co pomozu, ked vedia. Problem je, ze ludi, co maju PEPS na A/H a Z/B je drviva mensina a na tomto fore su mozno 3-4 ludia, co vedia, ako PEPS funguje, kedze si ho do auta dorabali.
V podstate nepotrebujes cely ten vnutrajsok, staci mikrospinac s konektorom, ktory zacvaknes do drziaka. Zadne mikrospinace su ine, ked chces, mozes si kupit do zasoby.
klucka.jpg
mikrospinac_s_konektorom.jpg
vnutorny_drziak.jpg
Zafira B (2013) A16XER
dzuris

Příspěvek od dzuris »

Diky moc. Koupim to cele. Stejne by mi jen ty mikrospinace samostatne neprodali. A prosim jeste jedna otazka. Kdyby to bylo tou antenou, jak jsi psal, tak ta je soucasti toho plastoveho vnitrku?
mironto

Příspěvek od mironto »

Antena je zaliata vnutri klucky, vychadzaju z nej len tie ploche vodice s konektorom. To sa myslim neda rozobrat a opravit.
Zafira B (2013) A16XER
dzuris

Příspěvek od dzuris »

O víkendu si s tím pohraji a pokombinuji. Zatím Ti moc díky za cenné rady. A určitě napíšu, na co jsem přišel a jestli se povedlo opravit.
dzuris

Příspěvek od dzuris »

Ahoj. Tak mi to nedalo a zkusil jsem to povyměňovat už dnes a zjistil jsem, že byla vadná klika resp. antena v klice. Vyměnil jsem ji tedy za tu z vrakáče a vše funguje. Tedy kromě otevírání spolujezdcových dveří. To teda podle tvé rady přisuzuji vadnému mikrospínači (tedy snad). Ten zkusím vyměnit zítra.
Odpovědět

Zpět na „Zafira B“