Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8
Moderátoři: Astra - R@SAG, Moderátoři
Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8
Od 1.4.2022 budu mít k dispozici nové služební auto a to "Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8" Auto je připraveno u prodejce, do konce týdne bude zaplacena záloha a v příštím týdnu pro něj jedu.
Měl jsem volnou ruku při výběru auta, mohl jsem si vybrat cokoli, jen jsem měl omezený rozpočet, nakonec tedy vyhrál Grandland X - to znamená ještě provedení před faceliftem.
Výbava je ULTIMATE je tam vše kromě kožených sedaček a to popravdě jsem ani nechtěl.
ABS + EBD (el. rozdělovač brzdné síly), ASC (el. stabilizační systém), TCL (protiprokluzový systém), BAS (brzdový asistent) a HSA (asistent rozjezdu do kopce)
Airbag řidiče + airbag spolujezdce + boční airbagy vpředu + okenní airbagy
Apple CarPlay a Android Auto
ASR
Automatická převodovka
Automatické přepínání dálkových světel
Autorádio s dotykovým displejem 7" s USB, DAB a Bluetooth HandsFree, zrcadlení telefonu (Apple CarPlay, Android Auto)
Bezklíčový vstup a startování
Centrální zamykání na dálkové ovládání
Dělená zadní sedadla
Denní svícení
Dešťový senzor
Elektrická přední i zadní okna
Elektrické 5-té dveře
Elektricky nastavitelná bederní opěrka v sedadle řidiče (ve 2 směrech)
Elektricky sklopná zrcátka
Elektricky stavitelná zrcátka
Elektricky vyhřívaná zrcátka
ESP + ASR, ABS, HillHolder
FullLED světlomety
Hands free
Hlídání jízdních pruhů
Hlídání mrtvého úhlu
Imobilizér
Isofix
Klimatizace automatická dvouzónová
Kola z lehkých slitin 18"
LED denní svícení
LED zadní světla
Monitoring tlaku v pneumatikách - již tam nejsou ty nesmyslně elektronické ventilky, ale sleduje se to z ABS
Nastavitelný volant
Navigace GPS
Ovládání rádia a tempomatu na volantu
Palubní počítač
Parkovací kamera vzadu
Parkovací senzory přední
Parkovací senzory zadní
Pohon 4x2
Posilovač řízení
Přední mlhové světlomety
Senzor světel
Tempomat
USB
Vyhřívaná přední a zadní sedadla
Vyhřívaný volant
Výškově stavitelné sedadlo řidiče a spolujezdce
Zatmavená zadní okna
Loketní opěrka přední
Metalický lak - bílá perleť
Velurové koberce - Elegance
Měl jsem volnou ruku při výběru auta, mohl jsem si vybrat cokoli, jen jsem měl omezený rozpočet, nakonec tedy vyhrál Grandland X - to znamená ještě provedení před faceliftem.
Výbava je ULTIMATE je tam vše kromě kožených sedaček a to popravdě jsem ani nechtěl.
ABS + EBD (el. rozdělovač brzdné síly), ASC (el. stabilizační systém), TCL (protiprokluzový systém), BAS (brzdový asistent) a HSA (asistent rozjezdu do kopce)
Airbag řidiče + airbag spolujezdce + boční airbagy vpředu + okenní airbagy
Apple CarPlay a Android Auto
ASR
Automatická převodovka
Automatické přepínání dálkových světel
Autorádio s dotykovým displejem 7" s USB, DAB a Bluetooth HandsFree, zrcadlení telefonu (Apple CarPlay, Android Auto)
Bezklíčový vstup a startování
Dělená zadní sedadla
Denní svícení
Dešťový senzor
Elektrické 5-té dveře
Elektricky nastavitelná bederní opěrka v sedadle řidiče (ve 2 směrech)
Elektricky sklopná zrcátka
ESP + ASR, ABS, HillHolder
FullLED světlomety
Hands free
Hlídání jízdních pruhů
Hlídání mrtvého úhlu
Imobilizér
Isofix
Kola z lehkých slitin 18"
LED denní svícení
LED zadní světla
Monitoring tlaku v pneumatikách - již tam nejsou ty nesmyslně elektronické ventilky, ale sleduje se to z ABS
Nastavitelný volant
Navigace GPS
Ovládání rádia a tempomatu na volantu
Palubní počítač
Parkovací kamera vzadu
Parkovací senzory přední
Parkovací senzory zadní
Pohon 4x2
Posilovač řízení
Přední mlhové světlomety
Senzor světel
Tempomat
USB
Vyhřívaná přední a zadní sedadla
Vyhřívaný volant
Zatmavená zadní okna
Loketní opěrka přední
Metalický lak - bílá perleť
Velurové koberce - Elegance
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
- Reklama
Re: Grandland X ULTIMATE 1.5D (96kW/130k) AT8
Tak asi dobry, ale me vzdy pobavi, kdyz jede podobne auto a ma na strese "rakev", protoze do kufru se toho asi moc nevejde. Je to ted proste modni, za par budou treba zas frcet kombiky, ktery maji nejvetsi uzitnou hodnotu.
A neni to april?
A neni to april?
Pámbu ti to požehnej, chlape!
Prošel jsem si tu uvedenou výbavu a jen pro zajímavost z toho ve svém autě mám (odshora):
ABS, kontrola trakce, elektronic. kontrola stability
Airbag řidiče + airbag spolujezdce
Autorádio s přehrávačem mgf kazet a el. výsuvnou anténou
Imobilizér
Posilovač řízení
Přední mlhové světlomety
Vyhřívaná přední ... sedadla
Loketní opěrka přední
Metalický lak - turmalin grün
Velurové koberce
mimo to - dif s omezenou svorností (ASD) a el. střešní okno
Na auto z roku 1994 a že jsem měl taky trochu omezený rozpočet, to, myslím, není tak špatný...
Prošel jsem si tu uvedenou výbavu a jen pro zajímavost z toho ve svém autě mám (odshora):
ABS, kontrola trakce, elektronic. kontrola stability
Airbag řidiče + airbag spolujezdce
Autorádio s přehrávačem mgf kazet a el. výsuvnou anténou
Imobilizér
Posilovač řízení
Přední mlhové světlomety
Vyhřívaná přední ... sedadla
Loketní opěrka přední
Metalický lak - turmalin grün
Velurové koberce
mimo to - dif s omezenou svorností (ASD) a el. střešní okno
Na auto z roku 1994 a že jsem měl taky trochu omezený rozpočet, to, myslím, není tak špatný...
W124 E320 R6 Coupé 1994
- Astra - R@SAG
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Velká gratulace, konečně někto koho znám a mám to kousek, abych mohl okouknout automat v praxi . Jinak kuft to ma na mé poměry velký, jen ty rakve na střeše to je dnešní méda .
Předešlé vozy: Opel Astra F 1.4 8v - 1992
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v ECOTEC - 2003
Současný vůz: Opel Astra G 1.4 16v Twinport - 2006
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
WEB: astra-rasag.cz - vše o Opelech.
Apríl to není
Záloha zaplacena, auto připravené jen je příští týden vyzvednout.
Souhlasím je to dnešní móda. Nicméně jsem po Grandlandovi pošilhával již několik let.
K velikosti kufru - mám nyní služební Forda Focuse kombi a tam se vejde do zavazadlového prostoru půl domu.
Soukromá Astra Sedan - tam toho vejde taky velmi hodně, podle tabulek je objem cca 1000 litrů. No a co se týká Grandlanda, tak má opravdu kufr dost malý, podle údajů v dokumentaci snad jen 520 litrů, takže nejméně z uvedených aut.
Ke střešnímu boxu - ten mám koupený jelikož například lyže do auta stejně nedáš, takže je to nutnost, no a na dovolenou v létě se bude muset osazenstvo s bagáží uskromnit a nebo to bude stejně jako většina SUV s boxem na střeše.
To je ale dost daleko, zatím se těším na nové auto a automat jak se s ním sžiju.
Záloha zaplacena, auto připravené jen je příští týden vyzvednout.
Souhlasím je to dnešní móda. Nicméně jsem po Grandlandovi pošilhával již několik let.
K velikosti kufru - mám nyní služební Forda Focuse kombi a tam se vejde do zavazadlového prostoru půl domu.
Soukromá Astra Sedan - tam toho vejde taky velmi hodně, podle tabulek je objem cca 1000 litrů. No a co se týká Grandlanda, tak má opravdu kufr dost malý, podle údajů v dokumentaci snad jen 520 litrů, takže nejméně z uvedených aut.
Ke střešnímu boxu - ten mám koupený jelikož například lyže do auta stejně nedáš, takže je to nutnost, no a na dovolenou v létě se bude muset osazenstvo s bagáží uskromnit a nebo to bude stejně jako většina SUV s boxem na střeše.
To je ale dost daleko, zatím se těším na nové auto a automat jak se s ním sžiju.
Opel Astra J 1,4 turbo 103kW/140k notchback-SEDAN - drive - 2015
Po hodině ježdění s automatem už si budeš říkat jak jsi jen mohl jezdit doposud s manuálem....
Mam objednano a uz i zaplaceno bez X a predavat se melo pristi tyden. Nicmene se v breznu znovu zastavila vyrobni linka v Eisenachu. Takze nemam penize a ani auto. Nemecko udajne s CZ nekomunikuje proc linka stoji. Ja se na tech internetech docetl, ze chybi parkovaci senzory a odvaznym (rozumej tem co umi parkovat) ho klidne dodaj bez nich. Kazdopadne po 8 mesicich cekani se dozvedet, ze budu cekat dal a nevi se jak dlouho je k nezaplaceni.
To ja mel vic stesti. Objednaval jsem svojeho Grandla loni v breznu a v cervenci uz jsem jezdil a to jsem cekal o dva mesice dele,nez to bylo puvodne slibeno.
To jeste nebyla zpracovana manzelka, ze potrebujeme nove auto
No a pak predstavili facelift, tak uz se cekalo az se zacne prodavat. Je docela smutne, ze se nejdrive vyrobily skladovky a az pak se zacne vyrabet tem, co si udelali svou konfiguraci. No a takova ve skladovkach neni, GS line + led matrix + alcantara + bezklicek + tazne.
Rozhodne me nejvice zajima jak bude jezdit ten dyzl, mel jsem pujceny na dva dny X s tim trivalcovym benzinem a dynamika byla v poradku, ale zvuk splaseneho vysavace a spotreba 8,5 me moc nepresvedcilo.
No a pak predstavili facelift, tak uz se cekalo az se zacne prodavat. Je docela smutne, ze se nejdrive vyrobily skladovky a az pak se zacne vyrabet tem, co si udelali svou konfiguraci. No a takova ve skladovkach neni, GS line + led matrix + alcantara + bezklicek + tazne.
Rozhodne me nejvice zajima jak bude jezdit ten dyzl, mel jsem pujceny na dva dny X s tim trivalcovym benzinem a dynamika byla v poradku, ale zvuk splaseneho vysavace a spotreba 8,5 me moc nepresvedcilo.
No, 1.5CDTI nebude mít určitě zvuk splašeného vysavače. Zvuk je jako šicí stroj.
Ale motor sám osobě jede celkem dobře. Grandland jsem s tím sice nevidel ale Astry K, které mají kolegové nejsou o tolik moc lenivější než moje Insignie 1.6T.
Ale motor sám osobě jede celkem dobře. Grandland jsem s tím sice nevidel ale Astry K, které mají kolegové nejsou o tolik moc lenivější než moje Insignie 1.6T.