Díky za názory. Už mám nakoupeno, tak tohle vlákno trochu zneužiju ke sdělení dojmů
Vybíral jsem ojetinu, takže jsem byl limitován tím, co tam nasázel někdo dříve. FlexRide se nakonec u aut v mojich relacích moc nevyskytoval a když už, tak zbytek výbavy nestál za moc. Pokud jde tedy o nadpis, tak nakonec vyhrál HUD. Popravdě, když jsem četl, že ty režimy podvozku zas tak znatelné nejsou a jen ta technika prodražuje případný servis, tak jsem i vnitřně asi preferoval HUD.
HUD - za mě strašně návykové. Rychlostní omezení + aktuální rychlost na skle je super. Stejně tak různé upozornění na auta / chodce / odstup /tempomat .. Na budíky jsem kvůli tomu už zapomněl. Navigace taky paráda. Zbytek zobrazovaných možností celkem o ničem. Dvě slabiny jsou omezené možnosti zobrazovaných informací a ovládání. Uměl bych si asi představit i jiné
užitečné věci, které by se tam daly strčil. Dost blbě jsou schované tlačítka na ovládání. Změnu jasu a přepínání obrazovek vždy strašně hledám ..
Světla - Luxus. Tak jsem jsem byl nadšený z Bi-xenonů v ačkové insignii, tak jsem nadšený z Matrixů. Víc asi dodávat netřeba
Sedačky - vyhřívané, ventilované, masážní .. Vyhřívání mi přijde méně intenzivní a pomalejší než u insignie A. Ventilaci jsem jen zkoušel, zda funguje, ale na efekt si budu muset počkat do léta
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Masáž super. Celkově mi přijdou sedačky tvrdší a popravdě jsem ještě nenašel optimální nastavení, abych se cítil jak v křesle. Tohle si ale sedne. Pro auto jsem jel 8h v audi a myslel jsem, že z auta vypadnu jak mě bolely záda. Cesta domů byla o poznání pohodlnější a po pár masážích sem o bolesti zad nevěděl
Automat - jsem pohodlný, takže automat musel být. Navíc to byla podmínka aby za volant sedla i manželka. To jak řadí mě ale sere. Je schopný při 80km/h točit 8st na 1200 otáček. Už po zvuku se ten motor trápí .. Doufám, že se to nějak přeučí, když mu do toho hrabu pádlama, jinak bude muset jít na čip ..
Panoramatická střecha - vypadá to pěkně, ale je to za mě strašná zbytečnost. Dětem se to líbí, ale já doufám, že s tím nebudou problémy
Zvuk / hluk - Zvuk Bose, takže to hraje pěkně a okolní zvuky to pěkně přebije. Auto jako takové je oproti A o dost tišší a je pravda, že motor moc slyšet není. Aerodynamický hluk + kola, to je jiná .. při větší rychlosti to zachraňuje jen do Bose
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Dají se nějak poznat ty "odhlučněné" okna? Měly by tam být, ale nejsem schopen posoudit ..
Vyhřívaný volant - Nikdy jsem neměl, vždy jsem chtěl a teď už auto bez něj nekoupím
To je asi tak ve zkratce vše