Zdravim, Ako to funguje s výmenou motoru a zapisanim smenou v TP?
V TP mám zapísaný typ Z16LET, vymenil som ho minulý rok za rovnaký model Z16LET ktorí bol nový. Motor som kúpil bez dokladu. Nemám to zapísané v TP. Ako postupovať pokiaľ ten motor chcem mať zapísaný v TP?
Vopred ďakujem za info
Samozrejne pytam sa v ramci CR. Zijem v Brne a mam prechodny pobyt.
vymena motoru a zapsani do TP
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: vymena motoru a zapsani do TP
V TP máš zapísané číslo motoru? Podľa mňa nie, takže pokiaľ je motor skutočne typovo identický s pôvodným môžeš zameniť bez administratívnych zápisov. Pri STK-čke musia parametre motora sedieť s originálom.
Motor sa dnes vníma ako náhradný diel, tak ako brzdové kotúče, alebo turbo. Podstatné je iba číslo karosérie.
Motor sa dnes vníma ako náhradný diel, tak ako brzdové kotúče, alebo turbo. Podstatné je iba číslo karosérie.
Opel Astra 1,4, ... 74kW, 2018
Jedine čo je v TP je výrobca motoru a typ motoru. Číslo motoru som nenašiel nikde
Ano. Jak uz psal Sandal. Vyrobni cislo se do TP uz nejakou dobu nezapisuje.
Takze pokud ti sedi typ noveho motoru s tim co je v TP, tak je to OK a nemel by s tim nikde byt problem.
Dokonce pokud by vyrobni cislo jeste bylo v TP, tak jde na urade provest jeho vymaz.
Takze pokud ti sedi typ noveho motoru s tim co je v TP, tak je to OK a nemel by s tim nikde byt problem.
Dokonce pokud by vyrobni cislo jeste bylo v TP, tak jde na urade provest jeho vymaz.
Škoda Enyaq Sportline iV 80 MY2023
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994
Škoda Superb III Combi 2.0TDI MY2017
ex Astra K Innovation 1.4T MY2016.5
ex Vectra C Caravan COSMO Z19DTH MY2008
ex Astra G 1.6 16V MY2000
ex Vectra A 1.7TD MY1994