OP-COM návody

Moderátor: Moderátoři

jaku07

Re: OP-COM návody

Příspěvek od jaku07 »

KFL píše:Ako prve, slaba bateria.
Pri startovani si to cucne z baterie trosku viac a pokles napatia zamava s ABS modulom, ktory vygeneruje falosnu chybu.
Uz som to tu pisal, ked som vymenil bateriu, tak to prestalo.

Ine priciny samozrejme mozu byt, ale az 100km za touto.
Reklama

Brembo SV

Příspěvek od Brembo SV »

Tiež mi na Vectre po naštartovaní vypisovalo chybu ABS. Po prejdení pár metrov chyba zakaždým zmizla. Po výmene batérie,ked klakla uplne,všetky problémi s ABS zmizli.
soucino

Příspěvek od soucino »

Zdravím,
podařilo se mi rozběhat op-com Chine clone. Zkouším to z důvodu problému s Insignií.
Mám Bi-xenony a tedy lze zapnout 9 režimů svícení. Ale pokud zapnu tento režim, světla se nastaví na levostranný provoz, tedy pravostranné řízení.
Nevíte někdo jestli se nechá v diagnostice přepnout? V nastavení vozidla v menu to není a v autorizovaném servisu také nevědí.
A kde bych mohl najít manuál nebo popis na diagnostiku OP-COM pro Insignii?

Předem moc díky za jakoukoli radu.
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Juris

Příspěvek od Juris »

vosel píše: 01 črc 2014, 18:59 Dik za tip,ale nepodarilo se mi to najit, nasel jsem v REC jen volbu Windows Comfort Closing a tam mam Present ale o otevirani nikde nic. Mohl by me kdyztak nekdo nasmerovat? Mam opcom kratce a koupil jsem ho hlavne kvuli sledovani DPF plus jsem chtel aktivovat denni sviceni a otevirani oken pomoci DO. Svetla se zadarily,varianta 4 ale na ty okna nemuzu prijit.
Naucit jsem to zkousel ale taky bez vysledku,oteviral a zaviral predni okna pomoci konzole ve dverich,drzel dyl, se zapnutym i vypnutym klicem ve spinacce ale tahle magie je na me asi moc :)
Měl bych navazující dotaz k nastavení otevírání oken.na DO. Teď z hlavy přesně nenapíšu jakou mám verzi op comu - asi 1.99 a volbu window closing jsem tam v rec nenašel. Mam v el. Jen predni okna. Muze to mitn a to vliv? Nebo to bude v op comu?
Díky
Opel Vectra C Caravan 1,9CDTI, 110kW
dzuris

Příspěvek od dzuris »

Ahoj. Na netu jsem hledal, jak přes OP-Com zjistit security code na Zafiru B. Našel jsem nějaký, kde se po výběru roku, a modelu OPEL ZAFIR B zobrazila položka Instrument a v ni pak dále..... Problémem je, že se mi po výběru roku 2008 a modelu Zafira B tato položka nezobrazuje. Nevíte, tam nemám tuto položku? Děkuji
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Zajdi do Opla, tam ti to povi, ale idealne do Nemecka, kde to je levnejsi.
payomag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od payomag »

Ahoj, prosim vas, kde a jak muzu v op-com 1.99 aktivovat DIC aby zobrazoval aktualni spotrebu, dojezd atp. :?: Diky
Predesly vuz: Opel Agila A 2004
Soucasny vuz: Opel Meriva B 2012
vlastnim OP-COM , ale necte SW-CAN (IPC, SDM)... Shanim nekoho v Ostrave komu cte (napr. Astra J)
payomag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od payomag »

Tak uz jsem zjistil - Body>Instrument Cluster>Programming>Variant Code Programming. Bohuzel mi OPCOM nenacte SWCAN (zadny). Nekdo z Ostravy a okoli s OPCOMem kdo ho ma plne funkcni?
Predesly vuz: Opel Agila A 2004
Soucasny vuz: Opel Meriva B 2012
vlastnim OP-COM , ale necte SW-CAN (IPC, SDM)... Shanim nekoho v Ostrave komu cte (napr. Astra J)
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

DIC? Asi jsi myslel BID ne? ;)
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“