Ondrova Cascada
Moderátor: Moderátoři
Re: Ondrova Cascada
O spotřebu nejde, ale do podobnýho auta prostě nafta nepatří
- Reklama
Ahoj! Pročpak...? Protože do správného auta s hadrovou střechou naftový motor prostě nepatří... A foukaná benzínová jednašestka s automatem by na tom co do spotřeby taky nemusela být tak špatně... https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2 Ale sto lidí - sto chutí, nejdůležitější je, že to vyhovuje tobě.
W124 E320 R6 Coupé 1994
Tak tenhle víkend nalítáno cca 500km - Brno - Budějice a zpět. Pánové, to byla nádhera. Projel jsem celkem 4 bouřky, a protože jsem nechtěl natahovat střechu, tak jsem to risknul moje zjištění je, že okolo 80-90km/h je to v poho. Na dálnici ve 140 už ten vítr žene kapky vody přez hranu skel dovnitř, takže jsem měl mokrý loket. Paradoxně nejvíc mi napršelo do auto v Brně, když jsem se stavl na otočku v práci. Přišla blesková přeháňka a měl jsem vnitřek komplet mokrý, tak snad to neublíží ovladačům.
Slíbil jsem fotky upraveného interiéru, takže zde jsou:
Celkový pohled na středový panel - lišty, co byly původně leskle černé (nesnáším to) tak jou dřevěné, a hnusný stříbřítý jakoby-hliníko-plast je potažený fólií imitující broušený titan. Hlavní výhoda - nehází prasátka do xichtu, a nejsou na něm teď tak moc vidět otisky prstů. Hlavice páky je humus, já vím, chci a chystám se to opravit.
Detail broušené fólie:
Detail lišty v madle dveří:
Slíbil jsem fotky upraveného interiéru, takže zde jsou:
Celkový pohled na středový panel - lišty, co byly původně leskle černé (nesnáším to) tak jou dřevěné, a hnusný stříbřítý jakoby-hliníko-plast je potažený fólií imitující broušený titan. Hlavní výhoda - nehází prasátka do xichtu, a nejsou na něm teď tak moc vidět otisky prstů. Hlavice páky je humus, já vím, chci a chystám se to opravit.
Detail broušené fólie:
Detail lišty v madle dveří:
Naposledy upravil(a) BOndra dne 05 srp 2024, 09:39, celkem upraveno 1 x.
Opel Cascada 2013, 2.0 CDTI, 121kW, 6AT
Dodatek - stejnou trasu jsem dřív jezdil za 8,4-8,1, teď, po té co aditivuju VIFem, je to 7,1l. A to jezdím poměrně svižně.
Má někdo zkušenosti s chipem A20DTH, v kombinaci s automatem?
Má někdo zkušenosti s chipem A20DTH, v kombinaci s automatem?
To je echt dříví, Ondro...? Samotné to vypadá dobře, akorát jestli to jako celek není už trochu překombinované (moc materiálů a barev najednou)... Za VIFování chválím!
W124 E320 R6 Coupé 1994
Hoj,
jo, VIF očividně má smysl Ad dříví - vypadá to tak, že? Ale je to architektonická fólie od 3M - je vážně věrná, má i vlysy v letech, které jsou náhodné, takže se motiv jen tak neopakuje. Na první a druhý pohled to prostě působí jako dřevo.
Ad vhodnost - chápu, myslím že to trochu zkresluje ta fotka, která hodně vytáhla kontrast. To dřevo je v reálu ještě tmavší, takže neruší (původně jsem zvažoval i dřevo čistě černé).
Budeš v záři na srazu v Ostravě? Podíval by ses osobně, rád bych tam zajel
jo, VIF očividně má smysl Ad dříví - vypadá to tak, že? Ale je to architektonická fólie od 3M - je vážně věrná, má i vlysy v letech, které jsou náhodné, takže se motiv jen tak neopakuje. Na první a druhý pohled to prostě působí jako dřevo.
Ad vhodnost - chápu, myslím že to trochu zkresluje ta fotka, která hodně vytáhla kontrast. To dřevo je v reálu ještě tmavší, takže neruší (původně jsem zvažoval i dřevo čistě černé).
Budeš v záři na srazu v Ostravě? Podíval by ses osobně, rád bych tam zajel
Ahoj! Myslel jsem si, že je to spíš nějaká kvalitní fólie, výsledek ale opravdu stojí za to! Na ostravský sraz oplíků se nechystám, je to pro mě dost daleko. A mimochodem, opravdové dřevo (kanadský ořech) vypadá v autě takhle
W124 E320 R6 Coupé 1994
Epesni foto vyse
Ehm ale snad jsi pochopil ze jsem na Opel foru nemyslel Mercedesa