OP-COM návody
Moderátor: Moderátoři
Re: OP-COM návody
@milosh - Driver Instrument Cluster ... coe BID?
Predesly vuz: Opel Agila A 2004
Soucasny vuz: Opel Meriva B 2012
vlastnim OP-COM , ale necte SW-CAN (IPC, SDM)... Shanim nekoho v Ostrave komu cte (napr. Astra J)
vlastnim OP-COM , ale necte SW-CAN (IPC, SDM)... Shanim nekoho v Ostrave komu cte (napr. Astra J)
- Reklama
@milosh - aha, tak jo, diky, BID ...
Kazdopadne - rozbehal jsem i ADV verzi OPCom softu , ne jen PRO ...
Beha mi verze 161001a Advanced.
Finta je - zmenit v Settings interface na B+, Pak otevrit diagnostiku a zvolit rok 2011, Astra G, Infotainment, Radio CD30 (nebo kterykoliv K-Line) a az potom vlastni vozidlo / takhle se nacte spravne interface.
Jen ten SWCAN se mi nedari rozbehat ...
Nekdo v Ostrave a okoli (NJ, FM, CesTesin, Olomouc) komu cte opcom SWCAN (napr Astra J 2012 IPC) a chtel mi pomoct? Bohate se odmenim!
Kazdopadne - rozbehal jsem i ADV verzi OPCom softu , ne jen PRO ...
Beha mi verze 161001a Advanced.
Finta je - zmenit v Settings interface na B+, Pak otevrit diagnostiku a zvolit rok 2011, Astra G, Infotainment, Radio CD30 (nebo kterykoliv K-Line) a az potom vlastni vozidlo / takhle se nacte spravne interface.
Jen ten SWCAN se mi nedari rozbehat ...
Nekdo v Ostrave a okoli (NJ, FM, CesTesin, Olomouc) komu cte opcom SWCAN (napr Astra J 2012 IPC) a chtel mi pomoct? Bohate se odmenim!
Predesly vuz: Opel Agila A 2004
Ahoj, koupil jsem kabel na diagnostiku z Číny, verze 1.99, nainstaloval Opcom. Chtěl jsem na Merivě r.v. 2009 nastavit dle návodu automatické svícení po nastartování. V Opcomu se mi vše ukáže a spojí, ale pod položkou Body nenacházím položku UEC ani REC. Kde může být problém? S China kabelem kódovat nemůžu? Nebo můžu, ale mám špatnou verzi? Díky
Jak to popisuji tady, tam ty volby nemas?
https://www.opel-astra-h.cz/op-com-nastaveni-denniho-sviceni-daytime-running-light/
https://www.opel-astra-h.cz/op-com-nastaveni-denniho-sviceni-daytime-running-light/
Přesně, nemám...Zvolím rok 2009, Meriva, Body a REC a UEC prostě není
Budu se opakovat, ale pokud bys mel vyplnene bydliste (alespon orientacne) tak ti muzeme doporucit nekoho z okoli, kdo by pomohl.
ok, opraveno
Mas zpravu, doresime osobne