Insignia 2.0 154kw 4x4 nafta automat

Pokud kupujete nebo už jste koupili, podělte se o zkušenosti.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
RadekW

Insignia 2.0 154kw 4x4 nafta automat

Příspěvek od RadekW »

Uvažuji o koupi v této verzi ,něco od roku 2018.
Máte někdo zkušenosti s touto motorizací?
Reklama

JardaOL

Re: Insignia 2.0 154kw 4x4 nafta automat

Příspěvek od JardaOL »

Ahoj. Mám ji. Co bys potřeboval?
RadekW

Příspěvek od RadekW »

Ahoj, víceméně co mě muže čekat ,problémy, závady apod. Zda je to z tvého pohledu držák či past na peníze . Někdo mě odrazoval, že dvě turba = dvakrát tolik problémů ...na předchozí insignií jsem o turbu nevěděl, problémy s filtrem pevných částic ...opět na staré insi nic, výkonově že je to stejné jak ta125kw apod.
Prostě jednoduše zda by sis ji koupil znovu kdybys musel.
Dík za nějaké postřehy 8-)
JardaOL

Příspěvek od JardaOL »

Tak aktuálně najeto 104000km. Závady 0. Jen výměny náplní atd. klasika. S tou normální 125kW jsem nejel, tak nemůžu porovnat. Jako ono jak je to auto těžký, není to žádnej dechberoucí tlak do sedaček, když na to šlápneš. Ale na druhou stranu to táhne odspodu a pěkně lineárně, což mě zase vyhovuje. To asi musíš poravnat sám, až se s tím svezeš. Spotřeba průměr počítej 7,5 - 8. Záleží, jak s tim jezdíš. Ale pod těch 7,5 se dostat v průměru je opravdu těžké :D Mě se hlavně líbí, že to na silnici nepotkáš a je to fakt kus auta. :)
RadekW

Příspěvek od RadekW »

Díky moc. Jako nepočítám, že to bude raketa, moje stará insi měla 118 kW a přesto jezdila slušně . A navíc už tu minulou jsem si kupoval také proto, že s tím nejezdí pul národa :D A když nám ji už zrušili tak si honem ještě jednu koupím ať si ji užiji, za mě to byla hrozně pohodlná kára. 8-)
JardaOL

Příspěvek od JardaOL »

Přesně tak. Mě se to líbí hlavně proto, že je to opravdu kus auta (2t je prostě dost :D), Dovnitř se mi vejde 2m matrace, takže se tam i vyspím a je to hlavně neokoukaní. Design se mi líbí. Superby, Passaty...měl jsem jako služební. Jo žerou o něco méně, ale nepůsobí to prostě tak masivně :D Jinak není to sporták, ale líný to taky neni, to se zase říct nedá :) Odkud jsi?
RadekW

Příspěvek od RadekW »

Tak už mám týden grand Sport a spokojenost...teda až do dnešního odpo kdy se mi po popojíždění v nekonečné koloně rozsvítilo "grilované kuře ",tudíž asi problém,že se nepustilo čištění filtru. Snad budu zítra moudřejší jestli odchytim kamaráda s diagnostikou.
Jinak jsem z Milovic
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Insignii“