PROSÍM POMOC!

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
DMates

PROSÍM POMOC!

Příspěvek od DMates »

Zdravím všechny opláky,mám problém s rodinnou Astrou F 1.6 55KW 1991.Z ničeho nic mi zdechla a nejde natočit....při parkovaní zdechla a už ani tuk....všechno běží....původně jsem se domníval na vadnou indukční cívku....protože jsem zjistil že svíčky nehážou jiskru...tak jsem šel přes rozdělovač ten se zdál být ok...až na cívku...no a vytáhnu konektor proměřím...tam proud jde ale z cívky už nikoliv ani když startuje :idea: ...moc se v oplech nevyznám..sám mám Renaulta...ale astra byla velmi spolehlivá a rád jsem s ní jezdil..bohužel ted se mi stalo tohle....cívku jsem koupil novou..namontuji...a ten samej problém...nevíte prosím někdo čím by to mohlo být????jsem z toho vážně na prášky :lol: ....moc děkuji všem kdo se mi pokusí pomoct...jsem vážně bezmocný..opět nademnou němci zvítězili :shock: :o
Naposledy upravil(a) DMates dne 16 zář 2010, 22:16, celkem upraveno 1 x.
Reklama

ropr0812

Re: PROSÍM POMOC!

Příspěvek od ropr0812 »

otevři víčko od oleje a podívej se jestli se ti při startu točí vačka. tyhle motory se při prasknutí rozvodového žemene nepotkají tak že se na výměnu řemene lidově s...
Argo22

Příspěvek od Argo22 »

u techhle koncepci jeste strej kadetackej sistem se stava ze odejde luzko v rozdelovaci a ten se pak jakoby vybiji na kostru auta ... proste se dotkne tela rozdelovace ....
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
DMates

Příspěvek od DMates »

jo díky za radu...rozvodák nepraskl......ale to s tím rozdělovačem zní celkem logicky...zítra na to vlítnu...dík moc za pomoc dám vědět jak to dopadlo ;) :idea:
Argo22

Příspěvek od Argo22 »

jeste se kukni jestly neni praskly vicko... a pak me jeste napadlo ... to si nejsem ale jistej ze pokud je to jednobod s rozdelovacem mohl by byt spatnej hal/indukcni snimac v rozdelovaci... zkusit zkontrolovat dratky co k nemu vedou... vetsinou se to tam utrepe ...
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
dusan1983
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dusan1983 »

Skus kabely jestli nejsou vadne ja ji mam take chcvilku.napis jak to dopadlo Dusan.
DMates

Příspěvek od DMates »

Takže...na nic jsem nepřišel ...prohrabal jsem kompletně celý auto...a nic....po rozhodnutí maminky(majtel) se auto odtáhlo do servisu....mno chlapci zkoušeli zkoušeli a na nic nepřišli i s Diagnostikou si s tím nevědí rady...před dvěma dny jsme auto odtáhli k jednomu elektrikářovi...ten se zatím také neozval...nechápu to...mám takový dojem že naše astřička pojede do Metalšrotu do Tlumačova :| :cry: :cry: :cry: :shock: ...opravdu nevím...dám vědět jestli budu vědět něco nového...mám takové podezření na vadnou řídící jednotku....a odhadem myslím že by její cena byla vyšší než momentální prodejní cena......Motorismu zdar...
m.artty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.artty »

Mám tu řídící jednotku z Kadetta C16NZ. Pokud je stejná (jako, že v roce 1991 by mohla), tak jsem ochoten ji za poštovné zapůjčit, případně později odprodat. Ještě by nebylo od věci překontrolovat kostření kolem motoru.

Obrázek
Opel Kadett GSi cabrio ---> Obrázek

Opel Astra 1,7 TD ---> Obrázek
denny

Příspěvek od denny »

Spíš bych to typnul na vadný modul v rozdělovači nebo impulsní cívku v něm.
DMates

Příspěvek od DMates »

Děkuji za nabídku zapůjčení :o ....moc si toho vážím určitě se ozvu jestli bude něco s tou jednotkou...fakt díky... :oops: :D
Odpovědět

Zpět na „Astra F“