Nezávislé topení Eberspächer VECTRA C
Moderátor: Moderátoři
Re: Nezávislé topení Eberspächer VECTRA C
tak kurenie doma este cakame na ihlu a potom sa bude montovat
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
- Reklama
Ahoj, viděl to někdo u benzínového auta ? Má to pro benzín vůbec smysl taková investice ? Je fakt, že škrábání ledu nesnáším, ale přijde mi to jako velkej luxus. Hlavně jsem se nedočetl, nebo blbě vidim, jestli to jde i na 2.2 direct. Všude jsem zahlíd jen 2.0T nebo 1.8 . Díky za info.
Opel Signum 2.2 Direct , 114 kW , r.v. 2004 - prodáno
Každá Vectra/Signum to může mít.Bez ohledu na motor,tj.včetně benzínových.Omezení je jen datum výroby řídící jednotky klimatizace (a přítomnost konektoru k topení,ale ten by se asi dal dodělat)-ty z prvních let to neumí.
Až takovej luxus to neni,to jsem si nejdřív taky myslel,ale teď už vim,že si to pak dodělam do každýho příštího auta,který budu mít
Až takovej luxus to neni,to jsem si nejdřív taky myslel,ale teď už vim,že si to pak dodělam do každýho příštího auta,který budu mít
Insignia B ST 2,0CDTI 125kW 2019
Zafira B 1,8i 103kW 2008
Peugeot 307 1,6HDI 80kW 2005
Bylo:
Vectra C Caravan Sport 1,9CDTI 110kW 2005
Astra F Caravan 1,7TD 50kW 1997
Omega A Limousine 2,0i 85kW 1986
Škoda 105M 1986
Zafira B 1,8i 103kW 2008
Peugeot 307 1,6HDI 80kW 2005
Bylo:
Vectra C Caravan Sport 1,9CDTI 110kW 2005
Astra F Caravan 1,7TD 50kW 1997
Omega A Limousine 2,0i 85kW 1986
Škoda 105M 1986
soused má sice dálkový start motoru na 6h, kdy jde do práce, ale já bych na bufíka nedal dopustit, je to o dost lepší
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Je to jak psal Luboš, to samé uvádí i Eberspächer "více než 90% majitelů nezávislého topení vybaví tímto přístrojemlubaan píše:Až takovej luxus to neni,to jsem si nejdřív taky myslel,ale teď už vim,že si to pak dodělam do každýho příštího auta,který budu mít
i svůj příští vůz"
Teď když zase přišly ranní mrazíky je to radost nastupovat do vyhřátýho rozmrzlýho auta.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
Jde to zcela jistě, u benzínu to není tak rozšířená záležitost jako u dieselu, jinak je to agregát B5WS - jde o zástavbovou sadu do 2.2 direct (budou se lišit asi jen hadice, jinak držák, výfuk a vše ostatní je stejné) podívej se před spolujezdce do motorového prostoru, měl by jsi tam mít 3 šrouby kam se montuje výměník.cejkin píše:Ahoj, viděl to někdo u benzínového auta ? Má to pro benzín vůbec smysl taková investice ? Je fakt, že škrábání ledu nesnáším, ale přijde mi to jako velkej luxus. Hlavně jsem se nedočetl, nebo blbě vidim, jestli to jde i na 2.2 direct. Všude jsem zahlíd jen 2.0T nebo 1.8 . Díky za info.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI, Elegance, AFL - Bi-xenon, RDKS, DVD 90 NAVI, CID, PDC, UHP, AHS - originální nezávislé topení EBERSPÄCHER, DWA - Alarm s Dead Lock, Power Tailgate - elektické zavírání 5 dveří, Sklopné tažné zařízení ORIS, MKJ
díky za specifikaci, podívám se na ty šrouby, zrovna dneska jsem běhal kolem auta 15 minut se škrabkou naled a nadával jak špaček
jo a nemusí to být spojeno s automatickou klimou ? tu totiž nemám, mám jen manuální
a ještě dotaz mimo, na mý vlákno v sekci Signum se skoro nikdo nechyt ... nevíš, jak je to s vyhřívaným čelním sklem ? dávala se do vece/signum ? já tam mám jen přepínač, který nastaví veškerou ventilaci na čelní sklo a pustí topení a větrák na plno, ale je to dost pomalý
jo a nemusí to být spojeno s automatickou klimou ? tu totiž nemám, mám jen manuální
a ještě dotaz mimo, na mý vlákno v sekci Signum se skoro nikdo nechyt ... nevíš, jak je to s vyhřívaným čelním sklem ? dávala se do vece/signum ? já tam mám jen přepínač, který nastaví veškerou ventilaci na čelní sklo a pustí topení a větrák na plno, ale je to dost pomalý
Opel Signum 2.2 Direct , 114 kW , r.v. 2004 - prodáno
vyhrievane sklo urcite ziadne vece ani signum podla mna co viem nema......da sa spravit aj na manualnu klimu a budes mat bud dialku alebo spinacie hodiny v aute....
tak a od dnes uz kurim aj ja...HURAAAA
megabeda:velka vdaka za tento skvely doplnok do auta.....
megabeda:velka vdaka za tento skvely doplnok do auta.....
Ahoj, doufam ze me nikdo za to neukamenuje, jsem tu novy a na muj dotaz jsem nenasel tema .
Posledni dobou se mi stava ze pri nastartovani, zejmena pokud je zima, slysim cca prvnich 5 minut zvuk jako kdyz je spatne lozisko ve vetracku, nebo zvuk slabeho moturku, jde to odpredu od celniho skla. Rikam si: ze by lozisko vetraku? Zvysim otacky a snizim ale zvuk ma stale stejnou frekvenci a nemeni se. Pote me jeste napadlo, mam v aute predehrivac z vyroby a jelikoz ten zvuk je cca prvnich 5 min a vetsinou pote co se motor trochu zahreje (pres 70 stupnu) tak ten zvuk pomalu oslabuje a zmizi . Zkousel jsem take zapnout vypnout cirkulaci vzduchu..nic. Tak nevim..nevite nekdo jestli se da zjistit ze predehrivac je zrovna aktivni?! Po podrzeni settings a mackani BC je spusta info..nasel jsem ICE enable, active atd. ale to se zda nemeni (ne ze bych vedel co to znamena ).
Dik za jakykoli napad.
PS: Jak to tu ctu, porad mam vetsi a vetsi chute nechat dodelat nezav.topeni..zvlaste kdyz mam uz predehrivac v aute. Ale je fakt ze cena doplnkove sady min. 13tis. + prace-pry tak 5tis. . Ale po prvnich zkusenostech se skrabanim..
Posledni dobou se mi stava ze pri nastartovani, zejmena pokud je zima, slysim cca prvnich 5 minut zvuk jako kdyz je spatne lozisko ve vetracku, nebo zvuk slabeho moturku, jde to odpredu od celniho skla. Rikam si: ze by lozisko vetraku? Zvysim otacky a snizim ale zvuk ma stale stejnou frekvenci a nemeni se. Pote me jeste napadlo, mam v aute predehrivac z vyroby a jelikoz ten zvuk je cca prvnich 5 min a vetsinou pote co se motor trochu zahreje (pres 70 stupnu) tak ten zvuk pomalu oslabuje a zmizi . Zkousel jsem take zapnout vypnout cirkulaci vzduchu..nic. Tak nevim..nevite nekdo jestli se da zjistit ze predehrivac je zrovna aktivni?! Po podrzeni settings a mackani BC je spusta info..nasel jsem ICE enable, active atd. ale to se zda nemeni (ne ze bych vedel co to znamena ).
Dik za jakykoli napad.
PS: Jak to tu ctu, porad mam vetsi a vetsi chute nechat dodelat nezav.topeni..zvlaste kdyz mam uz predehrivac v aute. Ale je fakt ze cena doplnkove sady min. 13tis. + prace-pry tak 5tis. . Ale po prvnich zkusenostech se skrabanim..
Vectra C Combi 2006 1.9 CDTI 110kw