vectra nechce kurit

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Tomas1.8

vectra nechce kurit

Příspěvek od Tomas1.8 »

zdravim chcem sa opytat ci neviete mi niekto poradit co s tym moze byt prestala mi vectra kurit kury len pri vyssich otackach motora ked ju ponahanam ale ked idem kludne alebo auto stoji tak fuka studeny vzduch stale ak niekto viete co by to mohlo byt pls poradte dakujem
Reklama

Luker2m
Kontaktovat uživatele:

Re: vectra nechce kurit

Příspěvek od Luker2m »

Tomas1.8 píše:zdravim chcem sa opytat ci neviete mi niekto poradit co s tym moze byt prestala mi vectra kurit kury len pri vyssich otackach motora ked ju ponahanam ale ked idem kludne alebo auto stoji tak fuka studeny vzduch stale ak niekto viete co by to mohlo byt pls poradte dakujem
A motor ma jakou teplotu? Pokud je motor studeny, tak by to mohl byt termostat.
Opel Astra F, rok 1993
Fotky: http://luker2m.rajce.idnes.cz/Opel_Astra_F/
Tomas1.8

Příspěvek od Tomas1.8 »

praveze motor ma normalnu teplotu preto mi to je divne ze motor je zohriaty na normalnu teplotu a stale mi to robi ze fuka studeny vzduch kym ju nevytacam potom zacne kurit prestanem ju vytacat a zasa fuka studeny
ZXRZXR

Příspěvek od ZXRZXR »

A máš tam dost vody?Třeba to může být zavzdušněný.A nebo nemáš zanesený pylový filtr?Zkus to s puštěným vnitřním okruhem.
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

nevim co znamena kurit :) ale asi podle debat tady topení.. co vodní pumpa ? stalo se mi ze byli prasklé lopatky a neotačeli se.. pak vozidlo ubec netopilo jenom kdyz sem mu šláplo na krk.. ale taky se přehřívalo.. ale v letě.. a nebo pak muzes mít zanesenej jenom radiator a nekoluje ti tam voda...
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“