Nefunkční rádio - záhadná závada

1991-1998

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Jenoušek

Nefunkční rádio - záhadná závada

Příspěvek od Jenoušek »

Dobrý den,
prosím o radu v následujícím problému. Mám Opel Astra r.v. 1994 (krátký), a začalo mě zlobit rádio. Za jízdy zničehonic přestalo fungovat a již nejde zapnout. Jeho panel ze začátku svítil i při poruše - rádio ale bylo totálně mrtvé - nefungovala ani MC mechanika.Po novém nastartování motoru zase asi 20 minut fungovalo. Po cca 2 dnech trvání tohoto stavu došlo k totální nefunkci rádia - už ani nesvítí. Na autě je teleskopická anténa. Na jaký pojistkový okruh je rádio připojeno? (vůz je ojetina a žádná dokumentace kromě kódu k rádiu k němu nebyla). Prosím všechny znalce , zda by mi mohly s tímto problémem poradit.

Děkuji moc za případné odpovědi a pomoc.
Reklama

P.S.

Re: Nefunkční rádio - záhadná závada

Příspěvek od P.S. »

na jaký to je pojistce nevim prostě bych je prohlíd všechny a pokud budou dobrý tak vytáhnout rádio a proměřit konektor jestli je v něm napětí pokud tam bude mohlo odejít rádio :?:
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
ZXRZXR

Příspěvek od ZXRZXR »

P.S. má pravdu.Začni od rádia.Zkus tam vrazit jiný,radši nějaký starý šrot a budeš hned vědět,jestli je to v rádiu,nebo v drátech.Ale pojistkou to myslím nebude,to by přestalo jít nahned a neodcházelo by takhle postupně.
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

možna nějaky studeňák v radiu..
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Odpovědět

Zpět na „Astra F“