Zdravim vas, potreboval by som nejake sikovneho technika co ma diagnostiku, najlepsie Tech2 Mam nejaky zahadny problem na aute a potreboval by som sa poradit. Nechce sa mi vsak ist zbytocne do servisu a platit vela penazi. Bol som totiz na Slovensku a prd zistili.
Najlepsie Praha a okolie. Dik
Diagnostika Praha
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Diagnostika Praha
co potřebuješ zjistit : ?:? chybu ?
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Auto pocas jazdy vyhodi servisny kluc a prepne sa do nudzoveho rezimu. Pomoze iba vypnutie a znova nastartovanie motoru. Pri kazdom startovani samozrejme kluc svieti a zhasina az po starte. Dalej vzdy ked nastartujem tak 30 - 60 sekund motor trha az potom zacne ist normalne.adam09 píše:co potřebuješ zjistit : ?:? chybu ?
Auto mam Vectru C 110 kw automat rok 2005. Je tam nova skrtiaca klapka a sacie potrubie. Cize v tom problem nebude. Uz to trva dlho a potreboval by som sa s niekym poradit.
pokud tam svítí chyba tak by vyčíst jít měla
mohu ti nabídnout zkusit jí vyčíst má opcom
mohu ti nabídnout zkusit jí vyčíst má opcom
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
Ano, chyba tam svieti vzdy po otoceni kluca pred startom. Cize nieco musi najst. Odkial si? Urcite by som to skusil.
taky ti mohu nabidnout,pohybuju se dneska v praze.mam tez opcom
ex Vectra GTS 2.0T Elegance 129kW
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
Tigra TwinTop Design Edition 1.8 16V 92kW
Vectra C Caravan 1.9 CDTi 110kW Cosmo
TAK TAKOVY PROBLEM SEM MEL TAKY JEL SEM NA DIAGNOSTIKU A REKLI MI ZE JE TO egr VETIL TAKZE SEM SE VYSRAL NA NEJAKE CISTENI A ROVNOU SEM HO NECHAL VYMENIT
A kolko ta stala vymena toho EGR ventilu?Igurek píše:TAK TAKOVY PROBLEM SEM MEL TAKY JEL SEM NA DIAGNOSTIKU A REKLI MI ZE JE TO egr VETIL TAKZE SEM SE VYSRAL NA NEJAKE CISTENI A ROVNOU SEM HO NECHAL VYMENIT