+1 Když už doplňky, tak dobové a kvalitní. Nebo aspoň kvalitní.DenyKr píše:kluci, nechci vám do toho kecat, ale vážně se vám líbí takové tuctové, kýčovité doplňky? Mi přijde, že to to auto zcela znehodnotí.. Ač vypadá Astra na svůj věk stále hezky a ne nějak zvlášť zastarale, je to zkrátka staré auto a každý to pozná, ať už má nová světla, nebo ne.. Já třeba hodně přemýšlím nad zadními světly z Astry GSI, které mají nahoře černý pruh, namísto oranžového a bílého -> vypadá to sportovněji, moderněji, pěkněji.. Podobná světla mělo mnoho známých a když neberu tu tuctovost (je na každé druhé Astře a takřka totéž je i pro jiné značky aut), jejich výdrž je velmi špatná (zvláště co se kroužků týče) a navíc ani dobře netěsní, teče do nich a mlží se..
dotaz na svetla
Moderátor: Moderátoři
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotaz na svetla
- Reklama
já nikdy problémy s těsněním a mlžením neměl a se svítivostí kroužků taky ne. ať přední či zadní lampy mam uplně bez problémů a jestli je na auto dát nebo ne.. joo,je pravda,že angely jsou záležitostí BMW,ale když se někomu líbí,tak ať si je tam dá,ne? já bych je třeba nevyměnil ze sériovky nebo devilky nikdy..
me jde o ucinnost svetel... a naviuc se mi ty svetla libi tak nevim hlavne to auto daleko vic prokoukne
misto srdce motor, v gatích sřoubovák a v hlavě jenom ventily.....
no na dálku jdou vidět normálně jako každý jiný parkovačky..možná bych řekl,že ještě líp,když jsou diodový. a ty světla mají čočku,takže i ty s nimi uvidíš líp;-) a co se týče toho prikouknutí,tak to je uplně bezesporu:)
já osobně asi dám na rady a potom si koupím ty cool blue od Osramu - vypadá to lépe a hlavně ta svítivost je dle fotek skvělá.. ty originální bludičky jsou děsné, zrovna včera jsem jel po tmě a byl jsem rád, že mám dálkovky
Opel Astra F Classic ('99) 1,6
me se docela libili osram night breaker ale moc dlouho me nevydrzeli.... ted je nova rada nightbreaker plus a ty maj mit prodlouzenou zivotnost ....
jak dlouho? Já v noci jezdím zřídkakdy a pro denní svícení přemýšlím nad nějakými ledkami, abych zbytečně světla nepiplal..Na jednu stranu jsou na denní svícení ideální ty originální žárovky, na druhou stranu v noci je to fakt děs
Opel Astra F Classic ('99) 1,6
asi 2 mesice....