Nove forum - namety, pripominky, vse piste sem :)
Moderátoři: genius0011, Trdlo, Moderátoři
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nove forum - namety, pripominky, vse piste sem :)
tak si ho vyplň.... teda pokud budeš mít kam
- Reklama
já ho tam nemám a ani nepotřebuju
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
to nas je tu tolko??a nikto nicim neprispieva?
Ono keď milosh toto fórum založil, hromadne sa sem registrovali všetci z G-éčkového fóra a teraz sem už moc nechodia. A niektorí sa zregistrovali len aby predali nejakú vec a zmizli. Ale pomaličky sa to rozbehne...
Pokud bych zpristupnil sekci astra g a astra h jiste by zde bylo vic lidi, ale nevidim duvod kdyz uz maji dost dobre rozjete sve fora
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Já až se dokopu k předělání mých stránek www.opel-omega.wz.cz tak budu místo diskusí u sebe odkazovat přímo sem na forum (do sekce Omega), to taky přinese pár nových lidí Jen nevim kdy to dodělám
Zamknul jsem sekce astra G + H a Zafiru, protoze proste je zbytecne aby se tady kazdy druhy dotaz daval odkaz na fora astra a zafira ktery uz jedou nekolik let a veskere dotazy tam jsou prevazne zodpovezeny
A ja som sa tešil, ako tu budem ohromovať znalosťami, keď si to naštudujem na astra fóre...
Tak nič.
Tak nič.
Kvuli neustale rostoucimu spamu jsem nastavil ze registrace budu schvalovat pouze ja, proto to bude trvat dele, ale jsem zde denne plus minus porad tak kdyby se nekdo z vasich znamych zde chtel registrovat at ma trpelivost nez prijdu na jinou moznost jak toto urychlit ci pridat jiny antispam.
zdravím, hledal jsem, ale nemůžu najít na tomto foru sekci např. "Moje Vectra B" nebo něco podobného. Myslím, že by to nebyl špatný nápad něco takového přidat? pochlubit se autem a naslednýma úpravama na něm? podobné sekce fungují třeba na vw-club.cz a tam to lidé celkem dost využívají