Jediné, co jsem našel bylo: LC7F,LC7SDalis79 píše:Může tu někdo napsat číslo tě nové verze ?
aktualizacia intellilink r4.0
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Re: aktualizacia intellilink r4.0
Astra K, ST 1.4T (92Kw) Enjoy + sady gumových a velurových koberečků :-)
- Reklama
no 16 giga nieje nic, ale zlozitejsie zariadenia ako toto radio maju daleko mensie softwarove balickyAndrej píše:Jak sem nakoupil,tak prodávám...to mi řekli;-) co to je dneska 16Gb...Max píše:.....Software má 16Gb...... si si s tymto isty? )))
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
no 16 giga nieje nic, ale zlozitejsie zariadenia ako toto radio maju daleko mensie softwarove balickyAndrej píše:Jak sem nakoupil,tak prodávám...to mi řekli;-) co to je dneska 16Gb...Max píše:.....Software má 16Gb...... si si s tymto isty? )))
Opel Astra K ST 1,4 Innovation + nejake tie drobnosti :)
mne po update SW zacalo po kazdom nastartovani nulovat cas a datum, takze idem opat do servisu
Funguje vam nastavovanie/riadenie casu podla RDS? Mne to neslo ani pred ani po update SW
Funguje vam nastavovanie/riadenie casu podla RDS? Mne to neslo ani pred ani po update SW
Opel Astra 1.4 turbo Innovation, 110kW, M6, 16"ky
Dotaz na majitele držáku na smartphone s PowerFlex Barem:
USB kabel, který je součástí držáku, je pouze nabíjecí nebo lze pomocí něj také připojit telefon datově k R4.0?
Z informací, které lze na netu vyčíst, slouží kabel snad pouze pro nabíjení.
Díky za info.
USB kabel, který je součástí držáku, je pouze nabíjecí nebo lze pomocí něj také připojit telefon datově k R4.0?
Z informací, které lze na netu vyčíst, slouží kabel snad pouze pro nabíjení.
Díky za info.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
Jenom nabíjení.
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Antara 2.2
Omega 2.0
Je to tak - PowerFlex bar je z nějakého nepochopitelného důvodu napojený pouze na napájení. Bez napojení na rádio to podle mě trochu postrádá smysl. Je to vidět v instalačním manuálu - http://www.ifz-berlin.de/ins_pdf/39034631.pdf - do PowerFlex baru vedou jen 2 kabely z rozdvojky u zapalovače ve středové konzoli.
Astra K HB 1,4T 110kW, Innovation, 02/2016
Ja som premýšľal natiahnuť nejako kábel od lakťovej opierky k tej stredovej konzole kde mám položený telefón, len by som musel asi rozobrať polovicu stredovéhjo panela
Díky za vyčerpávající info.
Takže telefon v držáku, datový usb kabel do zásuvky v opěrce - a nabíjecí kabel visí z držáku jak chcíplá žížala.
Mě by jen zajímalo, kde udělali soudruzi z Rüsselsheimu chybu?
Takže si natáhnu skrytý usb z loketní opěrky, teda až se dokopu k rozebrání středové konzole.
Takže telefon v držáku, datový usb kabel do zásuvky v opěrce - a nabíjecí kabel visí z držáku jak chcíplá žížala.
Takže si natáhnu skrytý usb z loketní opěrky, teda až se dokopu k rozebrání středové konzole.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
pavel_k píše:Díky za vyčerpávající info.
Asi bol predpoklad že GPS signál bude chytať telefon aj v opierke ruky. Ano ťahať predlžovačku cez celé auto vyzerá tak nemecky až mi je z toho smiešno že mohli dať normálne jeden výstup USB na rádiu pod nejakú tú krytku ale to by dizajnéry museli byť Japonský neviem či rádia do naších aut nerobia v Panasonic Pardubice lebo oni tam robia dosť rádiíí ale toto bol krok vedla od opla že takéto rádio s takýmito funkciami tak odjetoto...
ASTRA K 1,4i 74kw Enjoy