UPDATE RÁDIA
Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
- Reklama
Re: UPDATE RÁDIA
U rádia jsem si ničeho nevšiml, u zadních senzorů se objevila značka STOP (já to tam ještě neměl), v nastevení jsem si taky ničeho nevšiml.
Zdá se to stejný.
Zdá se to stejný.
Astra K 1,4T 92kW Innovation 05/2016
pelito píše:nejake zmeny pred/po aktualizacii?
Psal jsem zde, mám stejnou aktualizaci... nejzásadnější je, že další aktualizace by si to mohlo stahovat samo, je tam na to nová funkce, jinak za mě nic zvlástního. Ale už se mi to nerestartuje...
https://www.opel-forum.cz/viewtopic.php ... &start=100
- při parkování je na displeji červená značka symbolu stopky s nápisem "zastavte"
- přeházely ikony - onstar a projection (AA) - jsou nyní zarovnané směrem k řidiči
- objevila se možnost systém připojit k wifi, buď na hotspot v autě, nebo na telefon, případně když jste poblíž domu na internet doma
- možnost aktualizace SW vzdáleně ... zatím jsem nezkoušel nebyl jsem poblíž wifi, nevím jestli vůbec někdy ještě nějaká aktualizace vyjde
![Smutný :-(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Astra K ST - 1.4T - 92kW - innovation - barva GAZ - MY2017
no radsej by mohli upravit softver pri samotnych senzoroch nech nevydavaju prerusovany ton ked mam este viac ako 30 cm rezervu od prekazky
ale ok asi sa objednam na prehratie softveru do servisu nech mam aktualny
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Astra K 1.0T 77kw Innovation
Granite Grey
Granite Grey
Nahodou hlasitost sensoru nebo jejich vypinani pri vyrazenem stupni se nekona?
MY17.5 ST 1.6T Innovation + goodies
ha, ha, ha, ...random píše:Nahodou hlasitost sensoru nebo jejich vypinani pri vyrazenem stupni se nekona?
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
kde se to najde?Mike píše:nejzásadnější je, že další aktualizace by si to mohlo stahovat samo, je tam na to nová funkce
Já to mám v sekci informace o SW a je tam update. Ještě jsem to nezkoušel na wifi, nechci si v mobilu ruinovat data.
Tady jsou screenshoty
Osobně si ale myslím, že žádná aktualizace už nepřijde vzhledem k tomu, že francouzi onstar a systémy s tím spojené odepsali... Až bude čas tak to ale asi zkusím. Jestli se to alespoň s něčím spojí a ověří, že mám nejnovější update.
Tady jsou screenshoty
Osobně si ale myslím, že žádná aktualizace už nepřijde vzhledem k tomu, že francouzi onstar a systémy s tím spojené odepsali... Až bude čas tak to ale asi zkusím. Jestli se to alespoň s něčím spojí a ověří, že mám nejnovější update.
Přišel jsem na jeden zásadní mínus nové aktualizace. Dříve se dala nastavit hlasitost pro navigaci a hudbu samostatně. Dělá se to tak, že se při navigování (když zní hlas) upraví hlasitost. Hudba zůstane, ale hlas se buď ztlumí, nebo přidá. Nyní to nejde. Toto lze jen pro hlas při telefonování. Škoda. Sice se to předtím blbě ovládalo, muselo se čekat, až navigace začne hlásit, ale aspoň to šlo. Jinak nechápu, proč pro individuální hlasitost jednotlivých vstupů nemají v nastavení jednu stránku... no ale škoda se rozčilovat, víc nelogických věcí tam je... třeba hlasitost a systém pípání senzorů, které se to zmiňuje pravidelně.
Včera jsem poprvé zkoušel navigaci po update sw a hlasitost navigace jsem zvýšil tlačítkem pro hlasitost přímo na telefonu. Telefon byl spojen s autem, AndroidAuto aktivní, manipulace s tlačítkem hlasitosti nebyla nijak indikovaná, ale při dalším pokynu navigace byla již hlasitost vyšší. Následným ovládáním hlasitosti na rádiu se již mění synchronně jak hlasitost rádia, tak navigace.
Jinak pro mě změna k lepšímu: před aktualizací sw se při pokynech navigace zvuk z rádia (příjem vysílání) úplně vypnul, nyní se zvuk rádia ztlumí, ale je pořád slyšet. Hodí se při hlášení dopravní situace, že člověk o nic nepřijde.
Jinak pro mě změna k lepšímu: před aktualizací sw se při pokynech navigace zvuk z rádia (příjem vysílání) úplně vypnul, nyní se zvuk rádia ztlumí, ale je pořád slyšet. Hodí se při hlášení dopravní situace, že člověk o nic nepřijde.
S tím souhlas, břídilové z NDR.Mike píše:Jinak nechápu, proč pro individuální hlasitost jednotlivých vstupů nemají v nastavení jednu stránku...
Cau,
s mojim Inteli900 mam taku skusenost, ze ked nastartujem, na obrazovke sa objavi hlavne menu bez ohladu na to, co tam bolo pred vypnutim motora (navigacia, radio, prehravac medii).
Mal aj niekto z Vas, ktori mate aktualizovany software podobny postreh?
Vyriesilo sa to aktualizaciou?
Dakujem.
s mojim Inteli900 mam taku skusenost, ze ked nastartujem, na obrazovke sa objavi hlavne menu bez ohladu na to, co tam bolo pred vypnutim motora (navigacia, radio, prehravac medii).
Mal aj niekto z Vas, ktori mate aktualizovany software podobny postreh?
Vyriesilo sa to aktualizaciou?
Dakujem.
Opel Astra ST 1,4 Turbo, 92 kW, r.v. 2017, Power Red, Navi + zimná sada