no tak to je vzdy ze clovek koupi neco a pak najde neco jinyho atd atd
akorat u auta sem si to mohl rozmyslet lepe no, to neni vec za par tisic
barak nebo byt budu vybirat obezretneji

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři
Tak záleží kolikráte a jak často měníš auto. já si to prožil taky těžce. prostě když něco vidím, tak to chci teď hned. ale naštěstí mám ženu, která mě dosti brzdila a museli jsme s dětmi udělat silný nátlak, takže auto všude, na ploše počítače, ledničky, plocha na mobilu, vše bylo káčkové atd...mattonecz píše:ja kupoval skladovku na rychlo ale i tak sem se pomylil pac sem pak nasel v praze inovaci za stejne nebo levnejsi i v metalize.
mirosval píše:Ja som dostal fleet len 15,01%. A to som myslel keď som objednával, že to už lepšie nemôže byť tak som ani nešiel k ďalšiemu predajcovi v BratislaveObjednaná Astra ST 1/4 150k A/T full výbava okrem masáže.
mirosval píše:Áno
Zatiaľ som zaplatil zálohu a poslali mi mail že je auto zaradené do výroby. Teraz som ale celkom zneistel po čítaní problémov s trhaním motoru a celkom zvažujem že zruším objednávku a počkám na 1.6T s automatomJoska píše:Tak záleží kolikráte a jak často měníš auto. já si to prožil taky těžce. prostě když něco vidím, tak to chci teď hned. ale naštěstí mám ženu, která mě dosti brzdila a museli jsme s dětmi udělat silný nátlak, takže auto všude, na ploše počítače, ledničky, plocha na mobilu, vše bylo káčkové atd...mattonecz píše:ja kupoval skladovku na rychlo ale i tak sem se pomylil pac sem pak nasel v praze inovaci za stejne nebo levnejsi i v metalize.
Pro mirosvala - to že je objednaná, nic neznamená, záleží jestli se už vyrábí...jestli můžeš tak můžeš měnit, zkus se spojit s dealerem. ...já taky doplňoval a bohužel pozdě se rozhoupal pro sedačky. i tak se těším.
ode dneška vím, že už na mě čeká v anglii za fabrikou!! dodání za 23 dní.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |