PNEUMATIKY NA INSIGNII

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jgoldman
Moderátor

Re: PNEUMATIKY NA INSIGNII

Příspěvek od jgoldman »

To jsi musel na tvých 20" jet vlastně po třech kolech :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Reklama

miki11

Příspěvek od miki11 »

:arrow:
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 00:15, celkem upraveno 1 x.
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

právě jsem nazul na auto Barum Bravuris na předek a BF Goodrich G Force Profiler na zadek ;) což si mužu jen pochvalit.... zadek se ani nehne a předek je celkem čitelnej.... takže BF Goodrich doporučuju

Obrázek
http://www.schneer.cz/index.asp?obsah=p ... 0%20906495
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

To je přesně kategorie pneu, před kterou mně ve dvou pneuservisech varovali ;) a proč vzadu jinou značku ?! :roll:

Jinak v pneuservisu už mám nové pneu a tak vesele starým dávám za uši (245/40 R19)
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

Proč tě v pneuservisu varovali před BF Goodrich??? :shock: :shock: :shock:
je to značka využívajíci znalosti z rallye např. KLIK IRC.....
jinak nekupoval jsem nové gumy ale 5mm jeté... udělají stejnou službu jako nové :) na zkurvení na ikruhu proč nee
miki11

Příspěvek od miki11 »

:arrow:
Naposledy upravil(a) miki11 dne 08 úno 2012, 00:15, celkem upraveno 1 x.
jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

Miro píše:Proč tě v pneuservisu varovali před BF Goodrich??? :shock: :shock: :shock:
je to značka využívajíci znalosti z rallye např. KLIK IRC.....
jinak nekupoval jsem nové gumy ale 5mm jeté... udělají stejnou službu jako nové :) na zkurvení na ikruhu proč nee

Goodrich je kopie Michelinu dělaná pro americký trh kde jsou úpně jiné provozní podmínky a požadavky. Tyto pneu s rallye mají společný akorát název :lol: .
( BFGoodrich G-Force Profiler BF Goodrich je značka z portfolia francouzského koncernu Michelin. Jsou nejúspěšnější značkou společnosti Michelin na americkém trhu.)
Všiměte si dodatku na americkém trhu. A o Barum si po mých zkušenostech myslím své. Obouvám osm aut a Barum na ně prostě už nesmí. Hlučnost, měkká struktura a na vodě se chovají jako loď.
V 90 létech jsem 2x koupil taky jeté kola jak píšeš. Pokaždé jsem byl nespokojen. Zatáčení auta a oskákané pneu amatér při koupi nepozná. Navíc v pneuservisu většinou dostaneš jako bonus vyšší cenu ;) za přezutí.
jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

Dnes chci jet na přezutí kol na Insignii. Jsou už totálně oskákaná (najeto na letních 14 t/km). V servisu mi potvrdili, že to pravděpodobně bude poruchou podvozku. Dnes mi mimochodem mění na tlumičích sensor a kabel který házel chybu.
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

jgoldman píše:Navíc v pneuservisu většinou dostaneš jako bonus vyšší cenu ;) za přezutí.
zutí 8 pneu a nazutí 4 plus vyvážení a kontola zda nejsou kola kopnutý uchylkoměrem 600kč ;)

Barumky jsou sice hlučnější a měkčí, ale za to krásně držej, stejně jako ty BF Goodrich ;) závodění mě přešlo po zkušenostech z bývalého zaměstnání kde jsem viděl pár rozbitejch aut a mrtvolek ;) kor na vodě se nezávodí
jgoldman
Moderátor

Příspěvek od jgoldman »

Tady přece nikdo nemluví o závodění ;) . Jde o krizové situace nebo jízdu na vodě. Tam se teprve pozná kvalita pneu. U aut které vlastníme přece nemá smysl kupovat levné nebo ojeté pneu a mám s tím špatnou zkušenost. Auto mi vždy zatáčelo a nikdy nevíš jak jsou pneu staré a co mají za sebou. To je jak kupovat pneu na internetu. Dnes jsem byl zrovna u kamaráda v pneuservisu a vyprávěl mi jak si lidé nosí internetové pneu za nízkou cenu a když se koukne na kód výroby tak jsou i pět let staré. Tak přesně tudy cesta nevede. Abych si rozsekal kvůli ušetřeným několika tisícům auto tak to opravdu NE. ;) To je jak koupit si v sekáči staré jinak vyšlapané boty a tvářit se, že mi sedí přesně. Já například když dám přední kola na zadek tak mi to vadí. Auto prostě není ono. O tom jsem tu ale už psal.
Odpovědět

Zpět na „INSIGNIA – Kola a pneu“