Goosova Vectra - NA PRODEJ

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Goose

Re: Goosova Vectra

Příspěvek od Goose »

Ta přepážka vypadá pěkně...nejspíš něco takového zkusím...ono zatím jsem nepocítil,že by to dělalo nějaký bordel při ohřátém motoru ale taky je pořád zima,takže přecijen tam ten chladný vzduch je,ale léto by bylo asi horší...schovat ten filtr do mřížky v nárazníku je asi nejlepší řešení jak tak sleduju ale nejde pak přímo na něj všechen bordel???Nebo mě ještě napadlo k tomu filtru přivést ještě jednu "rouru" od nárazníku se vzduchem aby to mělo chladnějšího vzduchu více...každopádně všem díky moc za rady...
...Opel Vectra B 1.6 Caravan 100 Edition (1999),stříbrná metla...
http://www.stribrnevectry.unas.cz
Reklama

ZDENDA1

Příspěvek od ZDENDA1 »

Goose píše:Ta přepážka vypadá pěkně...nejspíš něco takového zkusím...ono zatím jsem nepocítil,že by to dělalo nějaký bordel při ohřátém motoru ale taky je pořád zima,takže přecijen tam ten chladný vzduch je,ale léto by bylo asi horší...schovat ten filtr do mřížky v nárazníku je asi nejlepší řešení jak tak sleduju ale nejde pak přímo na něj všechen bordel???Nebo mě ještě napadlo k tomu filtru přivést ještě jednu "rouru" od nárazníku se vzduchem aby to mělo chladnějšího vzduchu více...každopádně všem díky moc za rady...
no právě, v létě bude problém, teď vzduch ještě uchladíš.....já to měl udělané jakoby do mřížky, ale přes koleno a naohýbanou hadici (plast,guma,drát v jednom), takže se mi do té trubky nedostal bordel, který naberš náporem a pro jistotu jsem měl na tom násosu ještě punčochu - ta nebyla ani trochu poznat-vidět.....asi po měsíci jsem ještě dodělával další přívod z druhé mřížky, pro větší přístup studeného vzduchu, na druhou stranu jsem měl dost místa pro pokusy na tom mém nárazníku (měl jsem na autě velký extrém nárazník, ale na sériovém nárazníku jsem musel nechat,jen ten hlavní přívod, kvůli místu) takže je to taky podle možností s místem......no vyzkoušej si to sám a uvidíš ;) každopádně už ten zvuk mě lákal :)
CZECH TRUCK TEAM

Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

bordel tam nepujde protože Vectra ma na na rozniku protáhlej spodek pod motor a nejspiš tam budeš mit ještě kryt motoru ;)
Obrázek
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Goose

Příspěvek od Goose »

Tak to je dobře,zkusim jak to bude fungovat takhle až bude trochu teplo a když to bude špatný tak ten filtr budu muset umístit do nárazníku no... ;)
Goose

Příspěvek od Goose »

Fotky ze včerejšího výletu...
Přílohy
vebe 2 20.3.2010.jpg
vebe 2 20.3.2010.jpg (235.67 KiB) Zobrazeno 4061 x
vebe 20.3.2010.jpg
vebe 20.3.2010.jpg (226.47 KiB) Zobrazeno 4061 x
TiRa

Příspěvek od TiRa »

Jo, vypadá to pěkně na těch kolech....

Jen by člověk neřek, co udělá zima z pražskýma cestama :D Holt sůl rozežere všecko :D
Goose

Příspěvek od Goose »

No je pravda,že pražské silnice nevypadají o moc líp,některé vypadají i mnohem hůř :D Bohužel se v tomto státě plítvá našimi penězi na zbytečných místech místo toho aby se opravily vozovky...
kmoch5

Příspěvek od kmoch5 »

SUPR AUTO.
kmoch5

Příspěvek od kmoch5 »

MNE SPÍŠ ZAJÍMAJÍ PROBLÉMY VECTRÁKU. NEŽ CHVÁLIT TVŮJ VŮZ. RÁD PORADÍM. ALE TY UŽ NECH TĚCH VYCHLOBAČEK. JE TO STARY KRÁM TAK JAKO MŮJ. TAKY TO MÁM. ALE V DEHTU. HNIJE A HNIJE. A HNÍT BUDE.
genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 »

4kmoch5: :roll: tak ho nechval a tiše záviď :roll:
Moje Astra New foto str.1Obrázek Moje ICQ Obrázek Můj Obrázek
DIAGNOSTIKA OP-COM Třebíč a okolí SMS: 605 268 134
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“