Takze mas +/- takmer rovnaku konfiguraciu ako ja. Ako si zatial spokojny? Mas nejake problemy, ktore sa tu popisuju?Csaba píše:Zdravím Michal80. Predpokladám že za tým zdržaním je ešte aj niečo iné. Posledný septembrový týždeň som objednal auto, Astra ST (MY17) 1,4 T 92 kW, výbava Innovation + Sada Inovace, AGR, delené zadné sedadlá 40/20/40, ... V rámci akcie strešné nosiče k autu.Michal80 píše:Ja som objednaval novu Astru Sports Tourer (MY17) dna 16.09.2016. Motor 1,4 T 92 kW, vybava Innovation + nejaka priplatkova vybava ...
Plánované dodanie na prelome februára/marca. Predajca v polovičke decembra oznámil, že auto ide do výroby. 16.1.2017 volá predajca znovu, auto je na predajni pripravené na prevzatie.
Komunikácia s predajcom bola v pohode.
Vidim, ze mas presne opacnu skusenost ako ja. Mne pri objednavani predajca povedal, ze ak by zadaval auto vtedy do vyroby, ako uplne novu poziadavku, tak dodanie vidi presne ako hovoris, na februar / marec. Prave preto mi sam od seba ponukol, ze maju uz vo vyrobe zadane nejake vozidla, ktorym len zmenime konfiguraciu podla mojich poziadaviek. A tym padom bude vozidlo dodane skor. Konkretne mi povedal prva polovica decembra. A cakam doteraz, bez akychkolvek novych informacii o stave objednavky. Az do podpisu zmluvy bola komunikacia uplne v poriadku, predajca bol maximalne ustretovy + dal mi velmi slusnu zlavu. Takze som mal z toho velmi dobry pocit. Asi tam teda fakt bude nejaky iny problem, ako len bezne zdrzanie.