Díky, ten článek sem právě včera studoval, ale přišlo mi, že mi účtovali něco, co nevyměnili, cože teda není pravda. Ovšem než mi vyměnili tenhle problemovy dil na boku motoru, vymenili mi asi 10 ruznych dalsich dilu chlazeni turba atd.. nam to teklo opravdu hodne, pri brzdeni dokonce vzdy kapalina natekla na neco horkeho a masky vysel maly bily kour a smrad

tak snad uz to mame taky vyresene a pumpa nebude treba vymenit. Hadici z nadobky do teto priruby mam take novou.. Fascinuje me ze autorizak, ktery o problemu vi, mi nejdriv meni kraviny okolo a nezameri se na tenhle dil, tim padem platim 2x ty veci okolo typu pristaveni vozidla, kontrola, doplneni kapaliny atd..
tohle je ted po vymene te priruby/kolinka.. neco tam je zase bileho, ale to asi neni kapalina.
(moje původní podezreni bylo, ze polozka "Vymêna skříně termostatu chladici kapaliny motoru" se netyka tohodle dilu, ale dilu na druhe strane motoru viz moje prvni foto a tim padem ze mi to uctuji navic, ale tohle je teda taky skrin s termostatem jestli to dobre chapu, je to tak?)