Centrál
Moderátor: Moderátoři
-
Centrál
Zdravím, nejde mi ovládat centrál dálkovým ovládáním, které by mmělo být v pořádku. Nevíte, kde by mohl být problém?
- Reklama
Re: Centrál
skus ho aktivovat-zapni klíček do kontrolek a do 30s zmáčkni tlačítko DO auto by mělo zamknout a hned odemknout pak by to mělo chodit
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
-
Díky za radu, večer to vyzkouším. Co dělat když mi na počítač stále hlasí třeba vodu v odstřikovčích, nedostačujicí olej atd. (vodu jsem dolil, olej vyměnil)?
Ohledně vody a oleje je dobré se přesvědčit.Pokud máš vody málo,hlásit to bude,pokud máš vody dost,problém bude ve snímači.A s olejem stejné.Buď bude jakkoliv znečištěný,nebo bude K.O...
-
Vody je dostatek a olej je nový, ale hlásí to stejně
Tak by bylo dobré mrknout na snímače.Pokud budou OK,tak hledat problém ve vedení,pokud bude OK vedení,tak napichnout diagnostiku jestli není problém v ŘJ.
ahoj..mám také problém s centrálem..
pokud zamikám nebo odemikám klíčem ve dveřích vše jde správně..
ale pokud chi zamknout auto dálkou tak se zamkne a hned odemkne..s tím že řidičovy dveře se vubec nepohnou..stejně je to i u odemikání..odemknou se všechny dveře jen ne řidičovi..
pomůže tzv. synchronizace klíče nebo budu muset rozebrat dveře??děkuji za rady..
pokud zamikám nebo odemikám klíčem ve dveřích vše jde správně..
ale pokud chi zamknout auto dálkou tak se zamkne a hned odemkne..s tím že řidičovy dveře se vubec nepohnou..stejně je to i u odemikání..odemknou se všechny dveře jen ne řidičovi..
pomůže tzv. synchronizace klíče nebo budu muset rozebrat dveře??děkuji za rady..
Prodej elektronických cigaret a příslušenství...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
mrkni na dráty v průchodce do řidičových dveří
vidim to tak že synchronizace nepomůže a budeš muset vyndat zámek u řidiče rozebrat ho a vyměnit mikrospinače.
nejdřív pro jistotu mrkni jestli v průchodce mezi dveřma u řidiče neni přelámaný drát
nejdřív pro jistotu mrkni jestli v průchodce mezi dveřma u řidiče neni přelámaný drát
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex