P: Astra H combi 1.9 keyless recaro

Pokud prodávate auto pište sem

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na vaše stránky umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.

Kód: Vybrat vše

<a href="http://www.opel-forum.cz" title="Opel forum a klub">Opel forum a klub</a>
Odpovědět
Gondil

P: Astra H combi 1.9 keyless recaro

Příspěvek od Gondil »

Ahoj, kvôli potrebe 3 detských sedačiek som potreboval väčšie auto. Nemal by niekto záujem o moju Astru?
Astra H kombi 1.9 74kw, 6 stupňový manuál. STK/EK do 7/2026. VIN:W0L0AHL35A2116561
Auto vlastním 7 rokov, na SK som 1. majiteľ. Dovoz Nemecko.

Z výbavy:
Vyhrievané príplatkové sedačky značky Recaro, tempomat, keyless (bezkľúčové otváranie a štartovanie), klimatizácia, tónované sklá, ťažné zariadenie, Zánovné celoročky Hankook (11/2023, 12tkm) + sada diskov so starými zimákmi, platná SK diaľničná do 10/2025. Bonus pre pamätníkov, zadné okná majú manuálne ovládanie.

Zo servisu:
origo serviska vedená do 172 000 km
190tkm komplet repas prevodovky za 700€+, rozvody
218tkm čistenie EGR, brzdové platničky vpredu a vzadu, ručná brzda (nový baran vľavo), termostat
238tkm výmena stredu výfukového potrubia a tlmič výfuku,
252tkm výmena oleju v prevodovke
260tkm (2000€) nová spojka, dvojhmota, štartér, chladič klímy, zadné pružiny, elektrika v zadných dverách a volante, geometria
Olej sa menil cca 10-13tkm, iba Mobil Super 3000 XE 5W-30

Fotky: https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Úprimne chcel som zaň 3000€ ale zatiaľ sa mi nikto neozval. To je tá cena tak úplne mimo alebo je trh presýtený alebo ?? Ja viem je to 15r auto, ale ako som vyššie spomínal kupoval som iné, ešte o rok staršie a dal som zaň 3-násobok..
Reklama

milosh
Administrátor

Re: P: Astra H combi 1.9 keyless recaro

Příspěvek od milosh »

Pane kolego, mel jsem najeto stejne km nez mi umrel automat. Auto jsem mel rekl bych jeste vic vymazlene nez mas ty, a kdyz jsem jeste predtim zjistoval, za kolik by se v te dobe fungujici auto dalo prodat, tak vic nez 50tkc by to nebylo. Kor s tema kilometrama i co mas ty. Takze mam pocit ze za 1500/2000 eur max budes rad.
Gondil

Příspěvek od Gondil »

Ďakujem za odpoveď. Myslel som si, že keby ho predám pred rokom pred servisom, tak sa ho možno zbavím bez problémov za 500-1000€, takto keby ho predám za 1500-2000€ tak som vlastne oproti situácii z predchádzajúcej vety v slušnom mínuse. Nuž ale asi taká je realita :cry:
Herr Blitz

Příspěvek od Herr Blitz »

Když se podíváš na tohle (a nemá smysl řešit jak vymazlený je Tvoje auto a v jakém stavu je asi tahle bazarovka), tak to mluví za vše - https://www.aaaauto.cz/cz/opel-astra/ca ... 1&promo=gp
A ne, nejsem úplně blbej, záměrně jsem hledal kombíkovou Astru s podobným nájezdem, jsem si vědom, že to už je J, zatímco Ty prodáváš H, ale tím spíš je cena k zamyšlení...
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Kazdy by za svoje auto chtel vic, nez ma realne hodnotu, ale doba jde dal, neda s s tim nic delat.
Herr Blitz

Příspěvek od Herr Blitz »

To je logické a pochopitelné, zejména, když víš jak ses o auto staral a kolik jsi do něho dal, ale to paradoxně na trhu ojetin není vůbec podstatné. To má váhu, když auto prodáváš známému nebo sousedovi, jinak ne. Roli nehraje ani výbava, u aut přes 10 let spíš cenu snižuje (co v autě není, to se nemůže pokazit). U mladších ojetin výbava neovlivňuje cenu, spíš rychlost prodeje. To bylo, je a dlouho ještě bude.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Odpovědět

Zpět na „Auta“