Přední nárazník VeBe
Moderátor: Moderátoři
Přední nárazník VeBe
Zdravím, mám vectru B rok 96 měl jsem menší nehodu a vyměňuju přední nárazník a chci se zeptat jestli je možný dostat na starou vectru B nárazník z vectry po faceliftu případně jaké jsou s tím problémy.
Předem dík
Předem dík
- Reklama
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přední nárazník VeBe
problémy žádný uchycení stejný, ale se starým zadkem to vypadá divně
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
předek je v pohodě
zadek chci taky časem vyměnit ale tam bude asi problem nemáte někdo zkušenosti?
Každopádně by chtělo vyměnit i s dveřma kufru kvůli osvětlení SPZ
Každopádně by chtělo vyměnit i s dveřma kufru kvůli osvětlení SPZ
jelikož víko kufru má jinejtvar(zlom) tak budš muset vyměnit i světla
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a jsou i jiný plastový podběhy ač to nevypadá je toho hodně
Je to tak, jak kluci píšou.
Já jsem taky kdysi uvažoval, že bych si provedl facelift na své VeBe. Ale nakonec rozum zvítězil a to z několika důvodů:
• Spousta dílů na výměnu a i kdybych je koupil na vrakáči v barvě vozu (což by byla velká haluz), tak by to byla docela velká investice bez nějakého vlivu na funkčnost, či prodloužení životnosti auta.
• Přichycení prahů. Nějaké lepení by nemělo dlouhého trvání a vrtat do auto a tím vytvářet dalsí místa k reznutí...
• A na konec, prodej vozu a otázka kupujících "proč jsou nárazníky jiné, ono to bylo bourané". Jinak by přeci nemělo smysl investovat tolik peněz, ne???
Takže než si takhle hrát, tak je lepší stávající auto prodat a koupit rovnou pofacelift, ni?
Já jsem taky kdysi uvažoval, že bych si provedl facelift na své VeBe. Ale nakonec rozum zvítězil a to z několika důvodů:
• Spousta dílů na výměnu a i kdybych je koupil na vrakáči v barvě vozu (což by byla velká haluz), tak by to byla docela velká investice bez nějakého vlivu na funkčnost, či prodloužení životnosti auta.
• Přichycení prahů. Nějaké lepení by nemělo dlouhého trvání a vrtat do auto a tím vytvářet dalsí místa k reznutí...
• A na konec, prodej vozu a otázka kupujících "proč jsou nárazníky jiné, ono to bylo bourané". Jinak by přeci nemělo smysl investovat tolik peněz, ne???
Takže než si takhle hrát, tak je lepší stávající auto prodat a koupit rovnou pofacelift, ni?
- Slonec 2.5 v6
No já jsem se do toho pustil mám 2.5 v6 r.v 96 a poměnil jsem jsem prední nárazník,masku,světla,zadní nárazník,zadní světla lišty do laku vše jak na fclift akurát sem kufr nechal origo bo se mi to tak celkem líbilo a ještě mi chybí boční práhy plastové a bude to vše
Opel vectra b 2.5 v6 r.v 96
vím že je to tak trochu mimo téma..ale snažil jsem se to někde najít a bez výsledku..a v knize "jak na to" to boužel popsane podrobně není..
ale mám problém..potřeboval bych sundat nárazník na vectře,ale nějak se mi nedaří..
vím že drží šroubky v podběhu a ze předu na světlech..
ale nejde mi to nějak vytahnout na těch krajích..je na to nějaký fígl??děkuji za radu
ale mám problém..potřeboval bych sundat nárazník na vectře,ale nějak se mi nedaří..
vím že drží šroubky v podběhu a ze předu na světlech..
ale nejde mi to nějak vytahnout na těch krajích..je na to nějaký fígl??děkuji za radu
Prodej elektronických cigaret a příslušenství...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
Prodej autodílů na veškerá osobní a užitková vozidla...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
musíš sundat kola a vyschodit přední plastový podběhy.... tam jsou ještě schovaný šroubky