Brzdove kotouce
Moderátor: Moderátoři
Brzdove kotouce
Stoji za to ,dat pouzite GM Brzdove kotouce?
- Reklama
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brzdove kotouce
Záleží jak na tom ty použité kotouče jsou. Pokud mají ještě dostatečnou tloušťku, tak bych je nechal stáhnout na soustruhu (srovnat povrch) a klidně bych je použil.
vybec ne sjete, jenom nemam kde sruvnat ten povrh ,dase dat tak?
Naposledy upravil(a) dolar2007 dne 19 říj 2010, 20:52, celkem upraveno 1 x.
dá se to, ale je to blbost.....dolar2007 píše:vybec ne sjete, jenom nemam kde jesruvnat ten povrh ,dase dat tak?
dneska máš za slušný peníze kotouče ATE Power nebo Zimmermann
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Mam je od znameho z vrakace za 500 proc ne?
Mám jednu otázku, ale trošku ji rozvinu.
Jak vypadají ty kotouče - jsou jen lehce rezavé? nebo rezavé a zvlněné? zrýhované? měřil jsi sílu kotouče? Uvědomuješ si že kotouče nesmí být po stočení menší než 22mm. Pokud to tu míru nemá(je menší) a ty nejsi sebevrah tak je tam nedávej.
Jak vypadají ty kotouče - jsou jen lehce rezavé? nebo rezavé a zvlněné? zrýhované? měřil jsi sílu kotouče? Uvědomuješ si že kotouče nesmí být po stočení menší než 22mm. Pokud to tu míru nemá(je menší) a ty nejsi sebevrah tak je tam nedávej.
jsou jen lehce rezavé, a sjete ase 1mm
maji 24 mm .nemel čim zmerit tak zmeril jsem metrem
Metrem změříš okraj,neboli hranu kotouče..Ta bývá vždy tlustší než samotný kotouč,protože ji brzdové segmenty neobržďují.Doporučoval bych stočit a poté poměřit...Nicméně bych se spíš přiklonil k variantě nových kotoučů za slušné peníze.ATE i Zimmermann jsou vyhlášené a kvalitní značky.
zdravim vsetkych ... snad mi bude vediet niekto pomoct ... mam Opel Vectru B , rok. vyroby 1996, 16 V ... teraz ked zacali mrazy a u nas bolo - 25 stupnov sa auto zacalo cudne spravat ... asi tyzden bolo odparkovane v garazi a ked som ho potom vytiahol tak asi po 5 km mi z nicoho nic zablokovalo prave zadne koleso a rozsvietila sa kontrolka ABS ... po chvilke som auto nastartoval, kontrolka ABS zhasla, ale zase po prejdeni nejakych 4 kilometrov zase ten isty problem, ze zablokuje prave zadne koleso a rozsvieti sa ABS ... ked idem po ceste tak normalne citim, ako mi zadna cast vozidla doslova lieta po ceste, akoby auto bolo neovladatelne ... nic take sa mi predtym v zivote nestalo az teraz ked boli tie mrazy ... za kazdu radu budem vdacny