zajímavost s ujetými km
Moderátor: Moderátoři
zajímavost s ujetými km
Zdravím, nedávno jsem koupil vectru 2,6 V6 r.v. 2001. Super žihadlo se super spotřebou... Ale nesvítí mi na palubáku najeté km, předchozí majitel mě přesvědčoval, že to má 208tis. Zkoumal jsem jestli pod nějaký úhlem nepřečtu ty km a jak zasvítilo slunko tak jsem tam přečetl 321tis. trošku jsem se zhrozil. Ale můj kamarád má tu samou vectru a ten tam má podle palubáku 222tis. ale když vypne motor přestanou svítit ty ujeté km, tak pod určitým úhlem tam jde přečíst 370tis. Co vy na to? je možné že by tak šlo zjistit skutečný stav ujetých km?
Opel Vectra B 2.6 V6
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: zajímavost s ujetými km
vyměň žárovičku a uvidíš kolik tam máš
Případně,pokud chceš vědět skutečné kilometry,zkus vyčíst Řídící jednotku ABSky.Ta se nedá přetočit,pokud vím.
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
do řj ABS se to neuklada.. ve VB to přečteš akorat v přistrojích.. až pak AStra H a Vectra C to ma uloženy v IPC a v ECU ale oboje se da přešrotit.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
tak až kamarad příště zhasne motor tak a světla tak zkus zmačknout tlačítko na nulování denního počítadla a kilometrovník se rozsvítíStak88 píše: Ale můj kamarád má tu samou vectru a ten tam má podle palubáku 222tis. ale když vypne motor přestanou svítit ty ujeté km, tak pod určitým úhlem tam jde přečíst 370tis. Co vy na to? je možné že by tak šlo zjistit skutečný stav ujetých km?
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.