zajímavost s ujetými km

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Stak88

zajímavost s ujetými km

Příspěvek od Stak88 »

Zdravím, nedávno jsem koupil vectru 2,6 V6 r.v. 2001. Super žihadlo se super spotřebou... Ale nesvítí mi na palubáku najeté km, předchozí majitel mě přesvědčoval, že to má 208tis. Zkoumal jsem jestli pod nějaký úhlem nepřečtu ty km a jak zasvítilo slunko tak jsem tam přečetl 321tis. trošku jsem se zhrozil. Ale můj kamarád má tu samou vectru a ten tam má podle palubáku 222tis. ale když vypne motor přestanou svítit ty ujeté km, tak pod určitým úhlem tam jde přečíst 370tis. Co vy na to? je možné že by tak šlo zjistit skutečný stav ujetých km?
Opel Vectra B 2.6 V6
Reklama

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Re: zajímavost s ujetými km

Příspěvek od genius0011 »

vyměň žárovičku a uvidíš kolik tam máš ;)
Moje Astra New foto str.1Obrázek Moje ICQ Obrázek Můj Obrázek
DIAGNOSTIKA OP-COM Třebíč a okolí SMS: 605 268 134
AngeliC

Příspěvek od AngeliC »

Případně,pokud chceš vědět skutečné kilometry,zkus vyčíst Řídící jednotku ABSky.Ta se nedá přetočit,pokud vím.
Fritol
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fritol »

do řj ABS se to neuklada.. ve VB to přečteš akorat v přistrojích.. až pak AStra H a Vectra C to ma uloženy v IPC a v ECU ale oboje se da přešrotit.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998, ABS,4kotouč,vyhřívany el.zrcátka,centrál,origo lité kola,klima,el okna, dodělany Pal PC, modul zavíraní oken pomocí DO
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

Stak88 píše: Ale můj kamarád má tu samou vectru a ten tam má podle palubáku 222tis. ale když vypne motor přestanou svítit ty ujeté km, tak pod určitým úhlem tam jde přečíst 370tis. Co vy na to? je možné že by tak šlo zjistit skutečný stav ujetých km?
tak až kamarad příště zhasne motor tak a světla tak zkus zmačknout tlačítko na nulování denního počítadla a kilometrovník se rozsvítí ;) ;) ;)
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“