imobilizer x14xe
Moderátor: Moderátoři
imobilizer x14xe
Ahoj , nevíte někdo jak by šel obejít / vyřadit imobilizer u motoru x14xe (corsa r.v.95) ? Abych nastínil situaci - zmíňovaný motor montuju do kadetta E (puvodně c14nz) zástavba se blíží ke konci akorát mi leží v hlavě to že bez toho aniž bych imobilizer nějak odstranil nebo něco tak nikdy nepoběží že. Kdyby to byla komorní informace mužete klidně na mail Petr.vodsedalek@seznam.cz . Děkuju moc sám si s tím vubec nevím rady.
- Reklama
Re: imobilizer x14xe
Tady pro představu foto abych dokázal že tu informaci nemám pro nějaký nekalí činění
- Přílohy
-
- motorrr.jpg (111.42 KiB) Zobrazeno 6108 x
Immo vyřadit nelze.Ani komorně.
a jakým zpúusobem se to tedy řeší v případě nějaký poruchy atd ? není přeci možný že po vyměně motoru nebo jednotky je to nepoužitelný auto protože immobilizer ho nedovolí nastartovat ne ?
jde mi zkrátka o to co musím udělat pro to aby ten motor běhal když je danej do jinýho auta.
pokud měníš ŘJ je třeba krom toho vzít čtečku ima která je uchycena na spínací skřínce a aspon jeden funkční čip s klíče který si přehodíš do svého klíče a dle něj si pak můžeš nechat udělat další
podotýkám že všechny tyto věci musí být z jednoho vozu téhož typu motoru co máš ty jinak sou stim docela problémy a dle mě bys musel do opla aby stim něco udělali
podotýkám že všechny tyto věci musí být z jednoho vozu téhož typu motoru co máš ty jinak sou stim docela problémy a dle mě bys musel do opla aby stim něco udělali
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
ty věci z auta co je motor bych sehnat mohl stačí mi když poradíš co všechno a jak to zapojit
dle mě sou 2 možnosti pokud má auto do kterýho dáváš motor imo tak by mělo stačit jen přehodit ŘJ Čtečku a imo a musí to jet to sem ted dělal na vectře
pokud to immo nemá tak bys dle mě musel přehodit i celou elektriku motoru tak aby tam byl i konektor pro čtečku imo
kdysy sem měl podobný dilema s ŘJ na fordu siera a pamatuju že sem přehazoval i podstatnou část el.kabelů.
skus brnknout sem a zeptej se jestli by to imo šlo vyblokovat sou docela machři
http://www.servispetronik.com/
pokud to immo nemá tak bys dle mě musel přehodit i celou elektriku motoru tak aby tam byl i konektor pro čtečku imo
kdysy sem měl podobný dilema s ŘJ na fordu siera a pamatuju že sem přehazoval i podstatnou část el.kabelů.
skus brnknout sem a zeptej se jestli by to imo šlo vyblokovat sou docela machři
http://www.servispetronik.com/
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
poradil by tedy někdo co přesně mám z toho auta z jakýho je motor sehnat a jak to kam zapojit ? opět pro jistotu podotýkám motor je ten v kadettovi E včetně motorového svazku. sppínačka a věci v autě jsou už ale kadettí.
- m.artty
- Kontaktovat uživatele:
Řídící jednotku, kroužek co je u volantu, čipy z klíčů..... snad by to mělo být všechno.