Zdravím všechny.
Chtěl bych se zeptat, zda náhodou nelze u tohoto oplíka motor 1,2 16V výbava enjoy dodělat palubák. Zda jen stačí dokoupit páčku, či je to nějak složité jak po technické, tak po finanční stránce.
Díky moc za rady.
Palubní PC
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Palubní PC
Budeš asi muset vyměnit display, protože tam asi máš ten co nepodporuje B.C., dál tu páčku na ovládání B.C., plus budeš muset tahat dráty z B.C. k řídící jednotce a pak to nastavovat, ale už sem o tom tady četl vlákno,ale bylo to myslím na vectru nebo astru, určitě ti s tím někdo poradí líp....
Díky za odpoved. Ja procitam vsechny mozny fora a nikde jsem se zatim poradne nic nedozvedel. Nasel jsem pouze nejaky tema na Corsu, ale B a ja potrebuju na D. No je fakt, ze mezi budikama mam malej display a nad radiem, pravdepodobne taky. Pri vyplem radiu ukazuje pouze cas, datum a venkovni teplotu, pri radu pise stanici a nazvy skladeb plus teplotu a cas. Kazdopadne, kdyz jsi mi popsal, kolik je toho potreba, tak to asi ani nema smysl resit, co?
Nic levnýho a ani jednoduchýho to nebude pokud to chceš mít připojený pořádně, tak aby ti to dobře fungovalo, nicméně udělat to jde záleží na tom kolik do toho chceš investovat, ale dělat si to doma bych si sám netroufnul....
david z astra-g klubu teď vypustil nový model bc.spoj se s ním,měl by fachat i na corse.hledej téma "i tid umí spotřebu"
zafira y20dth 2001 davidův pp,tempomat
agila 1,2 2004
opcom v1.39 en
agila 1,2 2004
opcom v1.39 en
-
- Kontaktovat uživatele:
jsou dvě možnosti jak dodělat palubní počítač do déčkový corsy:
1) výměna budíků (za budíky s velkým displejem mezi otáčkoměrem a rychloměrem) + výměna páčky stěračů za páčku s ovládáním pal. pc.
nebo
2) výměna displeje nad rádiem za velký (GID), ten co se používá např. s elektronickou klimatizací a k tomu výměna rádia který má tlačítko BC
já mám za sebou druhou variantu (snadnější než první varianta), displej a rádio z vrakáče, potom zjištění kódů, montáž a následné programování aby vše fungovalo jak má
odkaz který je zde na "i tid umí spotřebu" je k ničemu páč corsa D má vše po CANu, astra-g nikoliv
v případě zájmu můžu zrealizovat
1) výměna budíků (za budíky s velkým displejem mezi otáčkoměrem a rychloměrem) + výměna páčky stěračů za páčku s ovládáním pal. pc.
nebo
2) výměna displeje nad rádiem za velký (GID), ten co se používá např. s elektronickou klimatizací a k tomu výměna rádia který má tlačítko BC
já mám za sebou druhou variantu (snadnější než první varianta), displej a rádio z vrakáče, potom zjištění kódů, montáž a následné programování aby vše fungovalo jak má
odkaz který je zde na "i tid umí spotřebu" je k ničemu páč corsa D má vše po CANu, astra-g nikoliv
v případě zájmu můžu zrealizovat
www.doopla.cz
To by se mi taky líbilo. A odhadovaná cena?