Vectra A v potížích
Moderátor: Moderátoři
Vectra A v potížích
Zdravíčko přítomným, mám menší problém u sve vectřice, poslední dobou nestartuje a chcípá, v plném záběru ve 3, 4 tisících se rosvítí kontrolka motoru a chcipne. pak dlouho nenastartuje. už byla 3x u "lékaře" ale nic ji nezjistili, vyměna rozdělovače, svíček, kabelu, indukční cívky a holka zlobí pořád,... rád bych se zeptal, zda s tím nemá někdo nějaké zkušenosti, a neporadil.... díky za jakoukoliv reakci
- Reklama
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vectra A v potížích
Špatná diagnostika, pokud se rozsvítí kontrolka, musí být záznam o příčině problému. Chce to někde nechat udělat pořádně diagnostiku.
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
díky za tip, diagnostika byla dělaná 2x... poprvé nic nezjištěno, podruhé byl azjištěna závada "klapky volnoběhu" což ovšem říkali, že to nemuže být tím, když mi to scípne v plném záběru i do kopce...
amigo-hlavně napiš co je to za typ motoru,jsou totiš veliké rozdíly v systémech a jednotkách.
Jestli jde o C16nz,tak se buď pos..rá rozdělovč nebo je /a to je častější/problém s jednotkou Multec.
Jestli jde o C16nz,tak se buď pos..rá rozdělovč nebo je /a to je častější/problém s jednotkou Multec.
no, ať hledám jak hledám, toto označení sem na autě nenašel,ani jemu podobné, nevím kde bych ten typ mohl najít,ale je to 1.6i 55KW r.v.93 příští týden je opět objednán k "lékaři" ale vžydcky jak to tam mají, vectra se asi lekne a jede... přijedu dom, a zlobí jak malá... golegové v práci mi radí kouknout se na váhu vzduchu, a na te diagnostice jim to vyhodilo tu klapku volnoběhu, tak tyto informace dostane "lékař"... já už fakt nevím... o motorech toho moc nevím, a zkušenosti taky moc nemám, zkusil sem to tady jestli se s tím někdo setkal... na problém s jednotkou multec nebo jak to bylo, "lékaře" taky upozorním díky za reakce....
Tak to bude práve C16NZ. Inak typom sa začína výrobné číslo motoru a malo by byť aj v TP. (aspoň u nás je)amiigo píše: je to 1.6i 55KW r.v.93
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Mexxo, jak jsi to poznal? 1.6 55kW má u Vectry A motor: E16NZ, 16LZ2, C16NZ, C16NZ2.
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
děkuji pánové za reakce, koukal jsem do TP a je to teda C16NZ ... ale v podstatě nevím co tohle řeší můj problém, mám se teda ohlížet na jednotku a samotný rozdělovač???
Jo chlape kdyby to bylo tak jednoduché s radama po netu nebo tlf,tak nebudu mít v dílně vybavení za x set tisíc,ale založím si linku jako na sex ,budu ležet u tv a za 50,-na minutu radit a opravovat hubou.Jen se snažíme tu nějakou tou radou přispět,aby to mohl na zakladě toho tvůj mechanik blíže hledat.Víc ti asi nepomůžemeamiigo píše:děkuji pánové za reakce, koukal jsem do TP a je to teda C16NZ ... ale v podstatě nevím co tohle řeší můj problém, mám se teda ohlížet na jednotku a samotný rozdělovač???
já vím, jsem rád i za tohle... děkuju, nicméně, nevíte o nějakém člověku, co se tady tím zybývá a je v dosahu Ostravy, Frýdku místku ?... já jen že ten "muj" mechanik, nemá na mě moc času... a už to tam měl 2x a neporadil si... vím, že takové případy nejsou lehké na zjištění, ale jako zákazník a uživatel vozu bych rád jezdil v co nejdřívějším čase , rozumíme si