Zdravím, jsem majitelem Vectry 1.9 CDTI rv 2007. Dnes mi pohasl displej palubního PC. Vše funguje ( doufám ).
Ovládací prvky autorádia jsou rovněž pohaslé, i když rádio jde zapnout a hraje ( stiskem čudlíku ). Prvky od klimatizace
,topení dole na panelu svítí. Na tachometru kilometrovník taky. Z volantu ale nejde rádio ovládat ( na levém rameni ).
A ještě jedna věc, rádio se nevypne vytáhnutím klíčku a i při zamčení vozu stále hraje. Nutné vypnout zase čudlíkem.
Setkal se prosím někdo s podobným problémem a ví jak to řešit. Doufám že to je nějaká prkotina.
Díky
Displej palubního PC přestal fungovat - nesvítí
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Displej palubního PC přestal fungovat - nesvítí
no bud máš někde spálenou pojistku nebo odešly žárovky... a nebo je někde zkrat..
Astra F 1,6 8v původně 52kW (X16SZ) r.v.1995
NO zrovna hledám kde je jaká pojistka.
Naposledy upravil(a) Mike.S dne 18 říj 2011, 19:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Důvod: smazána citace posledního příspěvku
Problém vyřešen. V pojistkové skříní vlevo u řidiče, vytažena pojistka č. 17 - ( Podle knížky přístroje, informačné panel ).
Byla OK. Zhasl kilomtrovník u budíku. Po zasunutí zpět se vše rozsvítilo a je v pořádku. Asi došlo k nějakem restartu - resetu
Díky všem
Byla OK. Zhasl kilomtrovník u budíku. Po zasunutí zpět se vše rozsvítilo a je v pořádku. Asi došlo k nějakem restartu - resetu
Díky všem
Ahoj, až těď čtu forum a tak asi před půl rokem se mi to taky stalo. Svítila stále kontrolka otevřených dveří a počítadlo km. Po vytažení pojistky a vrácení zpět vše OK. Doteď se to už neopakovalo.
Vectra GTS 1.9 CDTI 110 kW