Fridex vectra B 1.8 X18XE
Moderátor: Moderátoři
Fridex vectra B 1.8 X18XE
Zdravim, chtel bych se zeptat jak je to s fridexem? Co mate za barvu? Prijde mi divne ze ja mam zlutou, protoze v techto motorech uz je zelena ne? Diky za rady, a pokud mozno, zda mohu smichat zlutou a dolit tam ted tu zelenou? Diky
- Reklama
Re: Fridex vectra B 1.8 X18XE
Nevím co je žlutá za druh,ale než bych tam dal ten zelený,tak bych to určitě proplách.Mám také X18XE a přes hadici k chladiči vypustíš tak polovinu náplně.Třeba zelený antifreeze s červeným dělá pěknou kaši a ucpává to pak kdeco.Destilovaná voda není tak drahá a práce to také není žádná hrozná.Akorát bych to pak dolil skoro celé čistým koncentrátem,protože v motoru zůstanou tak 3 - 4 litry vody.Víc vydoluješ sundáním vodního čerpadla,což asi podnikat nechceš.
ex VeB X18XE nyní Prase 3BG AVF 4motion
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4
Origo GM je červená ! :lol:Měl jsem X18XE v Astře F , i tam byla červená !
Do naší vektry lejeme škodováckou růžovo-červenou... Ale řekl bych že růžavá tam byla i origo...
Počítám že jsi měl ti Astru F od nova, že jsi si tak jistý.wadass píše:Origo GM je červená ! :lol:Měl jsem X18XE v Astře F , i tam byla červená !
Já osobně měl ve své bývalé VeB zelenomodrý G48/G11. A u ní to bylo od výroby dle data (novější r.v. měly červenou G12). Pokud chceš přejít z G11 na G12, tak to chce důkladný proplach, nebo se tím zdrclým sajrajtem akorát něco ucpe. Další možnost je použít G12+. Mělo by to být mísitelné.
ex VeB X18XE nyní Prase 3BG AVF 4motion