tachometr a otačkoměr
Moderátor: Moderátoři
tachometr a otačkoměr
mužete mi poradit mam opel Vectra B 1.8 85kw a z ničeho mi přestal fungovat tachometr-kilometry se točí a otačkomer oba na jednou a pojistky jsou v poho
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: tachometr a otačkoměr
mám podobný problém, motor jede, dá se s autem jezdit, ale je problém v tom, že ukazatel otáček, rychlosti, teploty chlazeni a stavu benzinu. Ukazatele fungují jen na pri volnobehu a pri malých otáčkách, a při přeřazování rychlosti. Prosím o radu v čem by to mohlo být.
Tento stav se stal při otáčkách 4,5tis, kdy při světélku kontrolky motoru sám omezil výkon.
Tento stav se stal při otáčkách 4,5tis, kdy při světélku kontrolky motoru sám omezil výkon.
Zdravím všetkych. Mam Vectru B 2.0 DI 16V, Tachometer pri 50km/h ukazuje skoro 90km/h rychlost. Diagnostika LP snimac abs ukazuje tiez 90km/h ostatne tri 50km/h. Vymenil som lavy snimac s pravym a zase LP ukazuje 90km/h a ostatne tri 50. Kontrola ozubeneho kolesa abs, su tam vsetky zuby. Chyba abs len 00035 - Return Pump Relay Circuit. tak neviem. Vie niekto poradit prosim. Dakujem.
Problem vyrieseny, niektory z predchadzajucich majitelov dal opravit celu poloos a dal tam zle ozubene koleso abs s viac zubami ako bolo povodne. Debili.