Rosvícení mlhovek alá Škoda

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Dapos
Kontaktovat uživatele:

Rosvícení mlhovek alá Škoda

Příspěvek od Dapos »

Zdar...jelikoz mlhovky vubec nepouzivam tak jsem nasel zajimavy videa jak je vyuzit akorat me nenapada jak to resil...to prvni video bych si myslel ze je to napojeni na osvetleni nebo spinac svetla interieru..ale ty smerovky nevim... :D :D :?

http://www.youtube.com/watch?v=KWzImxkKGgY
http://www.youtube.com/watch?v=vGOFS6AY7aI
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
Reklama

antharis

Re: Rosvícení mlhovek alá Škoda

Příspěvek od antharis »

Video 1: Přes to osvětlení interieru by to šlo, ale chce to spínat relátko a ralátkem zapínat mlhovky / couvačky :-)

Video 2: Nají kabel od 1. polohy (blinkr vlevo) a od 2. polohy (blinkr vpravo) znovu 2x relátko a tam by to chtělo nějaký zpožďovač, který tu mlhovku podrží zapnutou i po vypnutí páčky bliknru - samozdřejmě po určitou dobu :-)

Je to jen zhruba nástřel co to tak obnáší :-)

Já bych asi do tý 2. úpravy nešel. Jednak mám corner funkci už ve světlech a hlavně sem si Vectru kupoval, abych nebyl jak milion dalších se Škodovkou :D
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
Dapos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dapos »

To vis z nudy se daj vymejslet veci :-) ale jo proc ne ja mam mlhovky fakt k nicemu :-D 8-)
Radši čerpadlo u opela za 30 tis. než ukradené auto od koncernu VW.
antharis

Příspěvek od antharis »

Tak z nudy se dá vymyslet plno věcí :D

Teď sem koukal na net a dělaj se i zpožďovací relé a dá se tam nastavit i doba po kterou to bude sepnutý. Teoreticky by se to dalo vše napojit na svorkovnici X1.

Teoreticky by se to video 1 dalo použít i jako comming home - přisvícení na cestu domu, ale tam by se to muselo udělat složitějc, aby to nesvítilo se zpožděním i když se rozjedeš. Teda pokud by si to dělal i na ty couvačky - to by asi nebylo uplně nejlepší aby ti to svítilo když jedeš dopředu na silnici :D
Vectra 1.9 CDTi 2005 / CD 30 MP3 / bi-xenon / 17" Irmscher Spectra Sport Line / Irmscher křídlo a maska
fedas

Příspěvek od fedas »

Tenhle modul by to měl všechno umět http://www.alarm-professional.pl/modu-s ... -p-87.html. Informace bere z CAN, umí i OPEL. Plynulé rozsvěcování a zhasínání mlhovek do 30Km/h, denní svícení, folow home, zapínání parkováků pod 10Km/h. Pokud je přes tento modul udělané denní svícení, tak třeba při zatažení ručky, potkávačky zhasnou apod. Viděl jsem to tady u kluků v Jablotronu. Možná to budem prodávat. Předpokládaná cena tak mezi 1500 až 2000,-.
Odpovědět

Zpět na „VECTRA C – Autorádia + navigace + elektronika“