Jirkova Omega B 2,5 V6 s LPG kombi

Ukažte ostatním vaše auto

Moderátor: Moderátoři

skodik

Jirkova Omega B 2,5 V6 s LPG kombi

Příspěvek od skodik »

Tak jsem dneska dovezl omegu. Líbila se mi z dřívějších dob a když se naskytla tak jsem ji dovezl domů. Je to kombi s nějakou tou výbavou, bohužel nemá klimu. Má vše v elektrice, šedej interier s černou..Časem bych chtěl jestli sedělaly sportovnější sedačky a hlavně celo černý interier. Zvenku jen folie a pokud by se sehnal komplet Steimenz na kombi. Kola jsem k tomu dostal 17" jen škoda, že to nejsou límcáky,ale neva. Ted se pořeší technický stav aby to jezdilo jak se sluší a patří :mrgreen: a dál už pak není co řešit. Uvidíme jak vše dopadne....
je potřeba jiný výfuk , prostě klasika starý auto...
jirka
Přílohy
zadek (800x533).jpg
IMGP5649 (800x533).jpg
omega (800x533).jpg
Reklama

m.artty

Re: Jirkova Omega B 2,5 V6 s LPG kombi

Příspěvek od m.artty »

Jak nemá klimu? Vždyť podle fotky to má digitální klimatizaci. Lišty a nárazníky z Omegy po faceliftu...pak nechápu proč už ta přestavba není dotažena přední kapotou s maskou též z novější :roll:
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
skodik

Příspěvek od skodik »

klimu mám,myslel jsem střešní okno. Já to nedělal, mám raději ty co tam patří, časem se to usadí do podoby , kterou budu chtít , novější předek se mi nelíbí. Ted naháním origo radio tak pokud by se někomu doma válelo bezprizorně, můžem se dohodnout...tak jako ty kola co tam, jsou pokud to potáhnu do podoby co by se mi líbila tak příjdou nějaký pěkný límcáky...
skodik

Příspěvek od skodik »

tak jsem koupil radio CCR 600 je s kodem,v tom problém není,ale nic mi neukazuje na displayi, mám ten 8 místnej...nSAFE mi ukáže, nastevení taky, hraje,ale prostě nic neukazuje, kde je chyba , leze to nastavit?
Colommbo

Příspěvek od Colommbo »

Co přesně myslíš tím, že "nastavení taky" - na MID displeji se zobrazuje toliko navolená rozhlasová stanice...
W124 E320 R6 Coupé 1994
skodik

Příspěvek od skodik »

myslím, jako zadám čísla potvrdím a je zhasnuto , neukazuje nic...jdu do auta pomačkat rds apod , jestli bude reagovat aspon na tohle...tak nic, jen jak jsem dlouho držel 1 ukázala se 10 a nešla mi změnit na 8 . nedávno jsem někde viděl návod jak to změnit a ted jak naschvál ho nemůžu najít...
m.artty

Příspěvek od m.artty »

Teď na to rádio koukám. Vypadá na pohled úplně stejně jak CAR 400. Jen tam bude asi rozdíl v tom, že CCR 600 umí ovládat měnič.

Tady je návod na CAR 400 - http://astra-g.cz/download.php?soubor=6 Bude to nejspíš dost podobné, ne-li stejné.
Lexus LS600h a k tomu pár Opelů.
skodik

Příspěvek od skodik »

ten manál už mám, sale tam není přepnutí displaye, na jedno foru jsem to viděl,ale nedal do záložek, atd to jak naschvál nemůžu najít.....
ZDENDA1

Příspěvek od ZDENDA1 »

ahoj, ty ses mi nějak neozval na ty díly ;)
CZECH TRUCK TEAM

Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
skodik

Příspěvek od skodik »

lítám po republice, a v práci končím pozdě...a taky čekám na peníze...jinak s tebou počítám, nechci na předku ten mix...a časem i asi sedačky kombíkovky...jnějaký sportovnější.. :-)
Odpovědět

Zpět na „Vaše auta / Club cars“