Plasti dip
Moderátor: Moderátoři
Plasti dip
Ahojte, začínám +-od 15.6. stříkat auta technologii plasti dip, je to nová technologie pocházející z USA. Zde odkaz přímo od výrobce http://www.youtube.com/results?search_q ... lossy&aq=f . Jsem z Brna, zaváděcí ceny od 8.000,- podle auta a barvy. Momentálně dojednávam s dodavatelem, mělo by to být všechno dojednaný začátkem června. Kdyby měl nekdo zájem budu rád. V nejbližší možné době sem vložím fotky mojí práce.
Astra F 1,6 55kw (C16NZ) 1994
- Reklama
Re: Plasti dip
To mě docela zajímá a v čem je to lepší? Dej nějaké bližší info.
Základní rozdíl je v tom, že to není klasická barva (lak), nechá se to kdykoli zase sundat, akorát že každýmu nevyhovuje, že je to matný...
W124 E320 R6 Coupé 1994
colombo to popsal presne, cele auto vychazi levneji jak normalni barvou, je to odolnejsi proti povetrnostnim podminkam a proti kaminkum. dobra ochrana treba novych aut, daji se potom prodat jako s novym lakem, kdyz se to sundava tak to nezanechava zadnou stopu.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
matná je fajn čistá vypadá uplně stejně jako špinaváColommbo píše:Základní rozdíl je v tom, že to není klasická barva (lak), nechá se to kdykoli zase sundat, akorát že každýmu nevyhovuje, že je to matný...
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
mně se matná docela líbí, vypadá to zajímavě a jinak. vůbec ne jako špinavé
matna je super, budu mit auto v cervene matne, krasa. objednavam zbozi, bude nekdo chtit zavazne objednat lakovani???
Dej sem více info - třebas fotky co jsi psal, jak dlouho cca trvá celé auto, za jak dlouho po nastříkání je možno jet atd., atd.
auto jsem schopnej nastrikat za jeden den. příklad, v sobotu rano zacnu a v nedeli rano odjizdi majitel autem pryč, od posledni vrstvy musi auto schnout 12hodin. foto sem dam jen co to pujde. pristi vikend bych mel lakovat nejaky auto.
mám par fotek, bohuzel sem zjistil az po nastrikani ze auto by melo mit stejnej odstit barvy po celym aute a ne jak to moje ze bylo flekaty kvuli oprave rzi. No nic, uz to tak je. ale jinak dobry, myslim. To doladim az praxi, doufam ze nejaka bude.