Ahoj kluci.
Rok jsem tu nebyl, ale zdá se, že s aktualizacemi navigací se nezměnilo asi vůbec nic.
A jsem sám, kdo by potřeboval aktualizaci pro NAVI 900 - mapy na SD kartě?
Případně se s někým složit, ale to bude asi problém, že tu SD kartu to asi bude vyžadovat strčenou.
aktualizace navigace opel NAVI 900 r.2012
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
No tu sa to nejak neda otototo... Ta karta tam musi byt strcena.
Nejaka sa mi tu vala doma 2013/2014 ...
Nejaka sa mi tu vala doma 2013/2014 ...
Re: aktualizace navigace opel NAVI 900 r.2012
Si děláš kozy s tím "válá doma" - to je snad aktuální, ne? Tu asi vyhazovat nebudeš.
Já myslel spíš asi tak, že zatím ani vidu ani slechu po tom, že by se už konečně nějak dalo okopírovat. Na kde jaké auto to jde, ale na nějaký kde nic tu nic Opel to nejde ani za prase. Asi strčili spousty peněz do ochrany karty namísto do vývoje aut
A plnou palbu za to rozhodně dávat nebudu (mimochodem - ty mapy v novém autě byly minimálně dva roky staré proti ostatním krabičkovým navigacím). To si raděj pořídím něco do iPhona - nejdražší Tomtom Europe stojí (stává) 70 Euro a pozor - S DOŽIVOTNÍ AKTUALIZACÍ MAP!!! A můžu to strčit minimálně "až na 5" iHraček jako třeba iPad.
Není nad to mít přímo v autě zabudovaný co největší displej - za balík peněz (kolem 43 000) a využití pramalé. To super autorádio nezvládá ani českou diakritiku, podporuje to sice složky, ale co je to platné, když to z nich vycucne a naháže všechno do jednoho jediného pytle - a guláš je tu na ten šup. No za ty prachy - NEKUP TO! Neumí ani to, co umí můj 12 let starý Panasonic.
FUJ!
Já myslel spíš asi tak, že zatím ani vidu ani slechu po tom, že by se už konečně nějak dalo okopírovat. Na kde jaké auto to jde, ale na nějaký kde nic tu nic Opel to nejde ani za prase. Asi strčili spousty peněz do ochrany karty namísto do vývoje aut
A plnou palbu za to rozhodně dávat nebudu (mimochodem - ty mapy v novém autě byly minimálně dva roky staré proti ostatním krabičkovým navigacím). To si raděj pořídím něco do iPhona - nejdražší Tomtom Europe stojí (stává) 70 Euro a pozor - S DOŽIVOTNÍ AKTUALIZACÍ MAP!!! A můžu to strčit minimálně "až na 5" iHraček jako třeba iPad.
Není nad to mít přímo v autě zabudovaný co největší displej - za balík peněz (kolem 43 000) a využití pramalé. To super autorádio nezvládá ani českou diakritiku, podporuje to sice složky, ale co je to platné, když to z nich vycucne a naháže všechno do jednoho jediného pytle - a guláš je tu na ten šup. No za ty prachy - NEKUP TO! Neumí ani to, co umí můj 12 let starý Panasonic.
FUJ!
Re: aktualizace navigace opel NAVI 900 r.2012
Chalani, co si myslite o tomto.
Pochopitelne, ze to nie je original, ale.....
Skusal ste niekto?
http://www.ebay.de/itm/MAPS-OF-EUROPE-2 ... 2248008718
Pochopitelne, ze to nie je original, ale.....
Skusal ste niekto?
http://www.ebay.de/itm/MAPS-OF-EUROPE-2 ... 2248008718
Opel Insignia MY2012 ST, Cosmo
Som nato uz pozeral. By aj mna zaujimalo ci sa tomu da verit ..