Ahoj klucí.
Jakou značku kotoučů a vhodnou kombinaci desek by ste doporučili na naší vectru 1.8 92kw?
Nějaké zkušenosti?
Asi bych šel do ZIMMERMANNů + a desky DS Perfomance, nebo Ferodo...
Které by ste doporučili vy? Před dvěma měsícema sme dávali Feredo kotouče i desky, a táta byl s vektrušej v německu, a asi trošku po cestě dostala, takže se kotouče zkroutily, takže ferodo kotouče snad rači už né...
Díky moc
Kotouče a destičky - jaká značka?
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Kotouče a destičky - jaká značka?
Mám vepředu kotouče bendix + ate desky a vzadu ate kotouče i desky. Měnil jsem je zároveň asi před 30t.km a nemám výtku ani na jedny, pořád jako nové.
Ahoj,mám sice vectru c , ale hlavně měnil jsem před měsícem kotouče a desky právě od firmy ferodo a k tomu jsem do celé soustavy nechal dát kompletně novou brzdovou kapalinu a to Ate SL 6 A musím říct že jsem max spokojený a to už mám najeto od výměny 6 tis
Opel Vectra combi 1.9 CDTI,110kw,r.v 2006,verze cosmo
Zimmermany hladké ok, ale vrtané se musí zahřát jinak to hůř brzdí, takže pro městský provoz nic moc...
Ate bez problémů, jak hladké tak power disky
Brembo hladké bez problémů, drážkované už musíš trochu ohřát, ale né tak jako Zimmry....
Meyle také v pohodě, ale moc km na nich mladá nemá, takže nemohu posoudit co vydrží...
Vše co jsem psal mám osobně na našich autech vyzkoušené
Ate bez problémů, jak hladké tak power disky
Brembo hladké bez problémů, drážkované už musíš trochu ohřát, ale né tak jako Zimmry....
Meyle také v pohodě, ale moc km na nich mladá nemá, takže nemohu posoudit co vydrží...
Vše co jsem psal mám osobně na našich autech vyzkoušené
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Aneb dej si tam co chceš, pokud to bude značkové*
*osvědčený, známý výrobce s několikaletou tradicí. Seznam značek snad nepotřebuješ. Každopádně na 13 let starém autě můžeš mít kotouče z F1 a stejně to nebude ono......
*osvědčený, známý výrobce s několikaletou tradicí. Seznam značek snad nepotřebuješ. Každopádně na 13 let starém autě můžeš mít kotouče z F1 a stejně to nebude ono......
Vectra B,Z18XE,LPG,Diagnostika OP-COM+LPG Stag4