automat. prevodovka radenie
Moderátor: Moderátoři
Zdravím, som tu nový kupil som si Insigniu 2014 facelift automat 120 kw 2,0 cdti
Autičko je super, ale mám takú otázočku mal som už sice raz automat ale aj tak....viem že to nieje dsg ale klasicky hydromeničový 6st. cítite radenie v aute??
Auto radí hladko pekne, citit ale podradenie ked pustim plyn a necham auto pomaly zastavovať , necitit to velmi, ja som taky že všetko sledujem ale, a jemnucko je to citit, nejaka 4 3 alebo 3,2 ani neviem čo tam vtedy je...
pripadne ked stojim na brzde a pustim ju on je vtedy myslim v neutrali a zaradi ked pusti to sa mi zda menej plynule akoby som cakal.. ale opakujem radi pekne aj to podradovanie bude asi ok len nech mam uplny klud na dusi , chapem že to je hydromenic tak to asi mierne bude citit ale nech viem aj od ostatnych.. mimochodom mam 27 tkm
Autičko je super, ale mám takú otázočku mal som už sice raz automat ale aj tak....viem že to nieje dsg ale klasicky hydromeničový 6st. cítite radenie v aute??
Auto radí hladko pekne, citit ale podradenie ked pustim plyn a necham auto pomaly zastavovať , necitit to velmi, ja som taky že všetko sledujem ale, a jemnucko je to citit, nejaka 4 3 alebo 3,2 ani neviem čo tam vtedy je...
pripadne ked stojim na brzde a pustim ju on je vtedy myslim v neutrali a zaradi ked pusti to sa mi zda menej plynule akoby som cakal.. ale opakujem radi pekne aj to podradovanie bude asi ok len nech mam uplny klud na dusi , chapem že to je hydromenic tak to asi mierne bude citit ale nech viem aj od ostatnych.. mimochodom mam 27 tkm
- Reklama
Re: automat. prevodovka radenie
Klasický automat s hydroměničem,když je v pořádku tak řadí že je to vidět na otáčkoměru a žádné cukání,pokud cukne tak už jsou ojetý lamely a je větší vůle při překrytí spojek a proto to cukne,čím větší cuknutí,tím víc jsou lamely ojetý.Když stojíš na brzdě a pustíš ji tak se musíš hned rozjet,nebo do kopce zůstane stát,protože když stojíš na brzdě tak převodovka má zařazenou jedničku a prokluz je v měniči,takže žádný čekání že teprve zařadí.
OPEL Omega caravan 2000 2.2i 16V AT
radi vsetko pekne, skor smo myslel o podradeni , aj ked ani to necitit treba sa nato sustredit
-
Sústreduj sa radšej na riadenie auta lebo takto niekde niečo prehliadneš a malér je na streche!
Aktualne A. Zafira 2,2 dti my 03 eleganc silver metal. Bolo Astra-F 1,6 kombi my 98 rubin metal
jasne ja viem len tak nech mam istotu, aj ked co moze byt s automatom pri 27 000 KM ...
ale tak viete co myslim aspon,,
ale tak viete co myslim aspon,,
Hej vieme, nieco si si vsugeroval a ....
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk
Nie fakt podrádenie pri myslim 4 na 3 trosku cítiť ked mam nohu s plynu a necham ho brzdit tak
Ma tu niekto insigniu facelift v cdti motore automat?
Ahoj,
ja mam tiez automat s motorom 118kw MY2012 a tiez mam taketo chovanie prevodovky.
Ked zaraduje vyssie stupne, tak je to krasne hladke, ked podraduje, tak to podraduje asi zaroven s motorom, pretoze tiez
citim take jemne akokeby trhnutie a zvysia sa mi na chvilu otacky. Proste ako ked brzdite motorom.
Skusal som 3 insignie a vsetky sa chovali rovnako(AT).
Mne skor vadi, ze ked zaradim D, alebo R, tak trochu cukne.
Ked vsak slapnem na brzdu silnejsie, tak to necitit vobec.
Planujem urobit vymenu oleja v AT, tak verim, ze sa to zlepsi.
22 rokov soferujem automat a mam ich odjazdene vela, ale je pravda, ze vsetky boli iba klasicke 4stupnove - americke.
Tie sa chovaju podstatne inak.
Napis, ci si medzitym nieco riesil a ci si poriesil
ja mam tiez automat s motorom 118kw MY2012 a tiez mam taketo chovanie prevodovky.
Ked zaraduje vyssie stupne, tak je to krasne hladke, ked podraduje, tak to podraduje asi zaroven s motorom, pretoze tiez
citim take jemne akokeby trhnutie a zvysia sa mi na chvilu otacky. Proste ako ked brzdite motorom.
Skusal som 3 insignie a vsetky sa chovali rovnako(AT).
Mne skor vadi, ze ked zaradim D, alebo R, tak trochu cukne.
Ked vsak slapnem na brzdu silnejsie, tak to necitit vobec.
Planujem urobit vymenu oleja v AT, tak verim, ze sa to zlepsi.
22 rokov soferujem automat a mam ich odjazdene vela, ale je pravda, ze vsetky boli iba klasicke 4stupnove - americke.
Tie sa chovaju podstatne inak.
Napis, ci si medzitym nieco riesil a ci si poriesil
Opel Insignia MY2012 ST, Cosmo