Navi 900 intellilink - synchronizace času

Informace ohledně aktualizace navigace, multimedií a elektroniky

Moderátoři: Astra - R@SAG, mattonecz, klm121, Moderátoři

Cinda

Navi 900 intellilink - synchronizace času

Příspěvek od Cinda »

Zdravím všechny přátelé Nové astry. Mám "něco" s "K" najezděno, a tak se začínám dívat po detailech. Zarazilo mě, že čas zobrazený na displeji tak nějak courá. Většinou je to kolem 3 minut za týden. Bylo mi to divné: Je tam GPS - čili velmi přesný čas, a potom je tam i RDS - čili taky relativně přesný čas, tak proč se hodiny rozcházejí? Nakonec jsem nakoukl do manuálu (je to strana 83) a tam je možnost synchronizace času výslovně uvedena a také je zobrazeno tlačítko "Auto nast." pro zapnutí synchronizace.
Jaké bylo překvapení, když jsem zjistil, že bohužel na mém autě možnost automatické synchronizace chybí. Viz obrázek.
Máte podobné zkušenosti?
Přílohy
hodiny synchro_res.png
Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Reklama

ihonza

Re: Navi 900 intellilink - synchronizace času

Příspěvek od ihonza »

Jsem na tom stejně
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

Nevím jestli je to i případ káčka, ale u géčka, háčka a corsy D nefungovala automatická synchronizace času přes RDS (nešlo to v menu navolit) když byla v dipleji ve variantní konfiguraci nastavena země na "ostatní země", pokud se nastavilo na německo tak to fungovalo a displej samozřejmě fungoval dál tak jak předtím (jazyk ani nic jinýho to nezměnilo), já to řešil v roce 2008 když sem si koupil novou corsu D a v manuálu ta možnost byla a v autě ne, ptal jsem se na to tenkrát v autorizáku a samozřejmě nevěděli co s tím, já na to pak později přišel a nastavil si to techem2 a od tý doby OK
DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Sunman

Příspěvek od Sunman »

Ano, výborné je, že to fungovalo na VectreC s CD400 v roku 2003, 2005 aj 2008, potom s CD300 na Insignii 2009, CD400 na Insignii 2012, ale u súčasnej Insignii s intellink 700 táto monžosť rovnako ako u vašich Astier chýba.
HANBA OPLU !!! :lol:

ešte dobre, že moje hodiny bežia tak 1min dopredu za pol roka.
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

vw to neumi ani s nejdražší navi tak nevim jestli hanba kor kdyz to zrejme jde povolit
Sunman

Příspěvek od Sunman »

samozrejme že to bolo myslené ako sranda.
Ale je to zaujímavý vývoj, že to bol štandard 15 rokov dozadu a teraz zase nie je. Kolega bo mal dokonca na Vectre B.

či to má alebo nemá VW je mi úplne jedno. Táto značka ma nezaujíma vôbec. Autá na "F" nekupujem, teda Ford, Fiat, francúzske autá a dodávam ešte Folksvagen :lol:
vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta »

pochop že to je odvozený od toho pro jakej trh je auto určený, pokud byla vectra dovoz ze srn tak to logicky má aktivní, pokud si někdo dá tu práci a napíchne to a ví co má udělat tak to bude fungovat v každym autě
gogin

Příspěvek od gogin »

Hmm... tak já mám sice jen IntelliLink R4, ale synchronizace přes RDS nejde. Podotýkám, že v menu ji vidím, je aktivní, mám zaplou i automatickou synchronizaci, ale změna letní/zimní neproběhla. Nastavil jsem ručně, ale pokud nepřijdu na to proč, mám první dotaz na servis ... :?
Opel Astra K Enjoy 1.4 74kW
Nissan Note II 1.2 DIG 59 kW
Hyundai IX20 1.4 CVVT 66 kW
Cinda

Příspěvek od Cinda »

Astra K 1.4T 92kW innovation v plné palbě, NAVI900, bez AGR...
Antara 2.2
Omega 2.0
Sunman

Příspěvek od Sunman »

vojta píše:pochop že to je odvozený od toho pro jakej trh je auto určený, pokud byla vectra dovoz ze srn tak to logicky má aktivní, pokud si někdo dá tu práci a napíchne to a ví co má udělat tak to bude fungovat v každym autě
Pochpitelne ze koupeno jako nove auto v SK tak jako vsechny moje ostatni vectry a insignie
Odpovědět

Zpět na „Astra K - Autorádia + navigace + elektronika“