Vectra B přisekává se plyn. Otáčky na max....

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Bobešek
Kontaktovat uživatele:

Vectra B přisekává se plyn. Otáčky na max....

Příspěvek od Bobešek »

Tak mám zase nový problém s vectrou. Po nastartování a rozjetí se mi občas stávalo, že mi šel hůře zmáčknout plynový pedál. Po tomto mi auto nějakou chvíli drželo vyšší otáčky cca 2500. Dneska to ale bylo podstatně horší. Zase byl tvrdý plynový pedál a po vyjetí se mi plyn kousl a otáčky vyletěly na max. V rychlosti jsem to vyřešil tak, že jsem zařadil pětku a motor zadusil bo mě hned samozřejmě nenapadlo, otočit klíček zapalování. Pak mi chvilku nešlo nastartovat a po nastartování bylo zase všechno v cajku. Nevíte, v čem by mohl být problém? Dělá to určitě něco na motoru. Pedál i lanko je v cajku. Díky za případné info :D :D :D
Vectra B, r.v.96, 1.6i, 8V, 55kW Obrázek
Reklama

ZDENDA1

Re: Vectra B přisekává se plyn. Otáčky na max....

Příspěvek od ZDENDA1 »

to je divné, to co popisuješ vypadá na poškozené možná přidřené lanko plynu......krokový motorek bych nechal až na později.
Zkus se pořádně podívat jak chodí to lanko a jak reaguje na šlapání na pedál i citovku, jestli se v nějaké poloze neprověsí třeba
pak pořádně omrkni (budeš se muset nacpat dolů k pedálu) samotný plynový pedál, jestli tam něco nemáš , třeba natlačenou rohožku nebo nějaký jiný předmět.... tam se tak na 100% ujisti
Pak to omrkni v motorovém prostoru, jestli se to o něco nezasekává, může se to stát neboj....musí to chodit i na krátkou citovku, jen ťukneš o plyn
Dej vědět výsledek
CZECH TRUCK TEAM

Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Odpovědět

Zpět na „Vectra B“