Čaute oplaci mám problém s mojou Vectrou 2,0 DTI nejde naštartovať iba pomocou samoštart spreju. Drží si pekne celu škálu otáčok žiadne zacukávanie či nejaké nadmerne chvenie či buchot. Problém sa ukáže až keď pustím plyn a otáčky klesnú na voľnobeh v tedy zdochne
Keď sa prvý krát ukázala táto chyba spravil som na naštartovanie ešte 23km a zdochlo od vtedy aj keď ju nahodím a pokúsim sa rozbehnúť s otáčkami hneď zdochne akonáhle dám spojku do záberu. kontrolka motora nesvieti iba keď ho hodím na kontrolky samozrejme po chvíľke zhasne
x20DTH nestartuje a ked neudrzi volnobeh
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: x20DTH nestartuje a ked neudrzi volnobeh
Nízke kompresné tlaky.
co to pre mňa znamená..? na ktorú časť by som sa mal zamerať podtlak alebo turbo..?Brembo SV píše:Nízke kompresné tlaky.
viem že podtlak nieje bohvie čo lebo nejaký amatér predo mnou odpojil EGR a nie moc dobre vraj...
alebo to bude niečo iné..?
Ďakujem pekne za odpoveď
Dat zmerat kompresné tlaky. Inak nemá zmysel pokračovat. Ked su nízke,čaká ta minimálne generálka hlavy valca,možno i celého motora. Tiež to može sposobovat odchádzajuci snímač otáčok.
ďakujem krásne dúfam že to bude len ten snímač otáčokBrembo SV píše:Dat zmerat kompresné tlaky. Inak nemá zmysel pokračovat. Ked su nízke,čaká ta minimálne generálka hlavy valca,možno i celého motora. Tiež to može sposobovat odchádzajuci snímač otáčok.