Pomoc s výběrem auta
Moderátor: Moderátoři
Pomoc s výběrem auta
Dobrý den dámy a pánové! Jsem tady nový tak mě když tak prosím hned neukamenujte za otázky
Mám takovou jednu otázečku. Uvažuji o koupi auta a hrozně se mi líbi Vectry. Jelikož mé finance jsou velice omezené, tak by mě zajímalo co si myslíte o koupi vectry r.v. 2000 za 60 000. Moc se v autech nevyznám, tak nevím či je cena přijatelná? CO jsem se tak díval na net, tak vectry se pohybujou kolem těch 60 000 kč do toho roku 2000. Co si o tom myslíte. Je dobré koupit takové auto, nebo to nemá smysl? A jak jste jinak s Vectrama spokojeni? Co si o nich myslíte atd.
Dík moc.
Mám takovou jednu otázečku. Uvažuji o koupi auta a hrozně se mi líbi Vectry. Jelikož mé finance jsou velice omezené, tak by mě zajímalo co si myslíte o koupi vectry r.v. 2000 za 60 000. Moc se v autech nevyznám, tak nevím či je cena přijatelná? CO jsem se tak díval na net, tak vectry se pohybujou kolem těch 60 000 kč do toho roku 2000. Co si o tom myslíte. Je dobré koupit takové auto, nebo to nemá smysl? A jak jste jinak s Vectrama spokojeni? Co si o nich myslíte atd.
Dík moc.
- Reklama
Re: Pomoc s výběrem auta
Jaký chceš motor ? Benzín nebo naftu ?
Chceš caravan nebo sedan ?
Co třeba Astra G tu ne ? Jestli trváš na Vectra B tak určitě ti něco poradím a nebudu jediný.
Chceš caravan nebo sedan ?
Co třeba Astra G tu ne ? Jestli trváš na Vectra B tak určitě ti něco poradím a nebudu jediný.
Opel Astra coupe bertone 2,2 16V
DIAGNOSTIKA OPEL Kladno,PRAHA kdyby tak SZ
Náhradní díly nové i starší na OPEL
Tak já musím říct,že jsem s vebe moc spokojen,mám ji od února a za tu dobu jsem investoval do oprav 2000 a to sice za výměnu vodící kladky na klínovém řemenu...mám 1.6 která žere olej,ale za tu dobu jsem dolil nějakých 1,5 litru a to jsem ujel necelých 10000 km...ale ikdybych doléval víc tak mi je to fuk,protože mám olej zadarmo...
Každopádně můžu tohle auto doporučit...
Každopádně můžu tohle auto doporučit...
...Opel Vectra B 1.6 Caravan 100 Edition (1999),stříbrná metla...
http://www.stribrnevectry.unas.cz
http://www.stribrnevectry.unas.cz
Tak by se mi líbilo třeba tohle http://www.aaaauto.cz/cz/opel-vectra/ca ... &sort[1]=0
Samozřejmě nechcu brát auto hned z prvního inzerátu. Určitě bych se podíval i jinde.
Jen mě zajímá váš názor, třeba na tohle auto.
Jinak určitě bych chtěl benzín a obsah tak 1.6.
Samozřejmě nechcu brát auto hned z prvního inzerátu. Určitě bych se podíval i jinde.
Jen mě zajímá váš názor, třeba na tohle auto.
Jinak určitě bych chtěl benzín a obsah tak 1.6.
První co bych já být tebou udělal, nekupoval v AAA
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Auta z AAA bych se určitě nebál, máme doma jedno a celou dobu naprostá spokojenost.... To by se mohl člověk bát koupit auto v každym velkym řetězci autobazaru.
Jinak já mám Vectru sedan 1,6 16V fotky tu najdeš, motor je to výbornej sice jak je výše napsáno je u něj zvýšená spotřeba ojele, ale zase to je kus od kusu, stejně jako Goose jsem dolival 1,5 litru oleje na výměnu(10W40 Agip Formula) spotřeba benzínu se pohybovala okolo 8-mi litrů, ale jen proto, že jsem nasadil 17" kola a pneu o rozměru 205/45 R17 takže se projevila větší váha kol a šíře pneumatik, na svůj objem má motor slušnej kroutící moment 150Nm v 3500 ot/m výkon je sice položenej výš, ale když budeš motor točit do 4 tis tak auto jede pěkně, na zimákách jsem měl spotřebu cca 7 litru což je hezky a to jsem jezdil hlavně po městě a 3 km do práce. určitě bych doporučil papírovej filtr vyměnit za bavlněnou vložku do boxu od K&N nebo GREEN sám mám K&N a je to znát. Jinak celkově s autem naprostá spokojenost. Pozor si dej na zadní nápravu je tam víceprvkový zavěšení a jakmile se budou ozívat rázy nebo bouchání jde to od velkých silenbloků a oprava se pohybuje od 5 ti tisíc výše(dle místa bydliště) pak drobná koroze ale s tou byl problém do roku 99, řekněme si na rovinu, který auto nehnije.... Toť asi vše kdyby nějaký dotazy tak určo s týmem poradíme.
Určitě bych doporučil třeba toto: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7007384 už je tam novější 1,8 16V a ta má luxusní výkon 92 kW a to je pro to auto naprosto dostačující
pokud budeš trvat na 1,6 16V tak s tímto motorem http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7539696 je to modernizovanej X16XEL a už u něj není spotřeba oleje
toto je ta X16XEL co olej papá
Jinak já mám Vectru sedan 1,6 16V fotky tu najdeš, motor je to výbornej sice jak je výše napsáno je u něj zvýšená spotřeba ojele, ale zase to je kus od kusu, stejně jako Goose jsem dolival 1,5 litru oleje na výměnu(10W40 Agip Formula) spotřeba benzínu se pohybovala okolo 8-mi litrů, ale jen proto, že jsem nasadil 17" kola a pneu o rozměru 205/45 R17 takže se projevila větší váha kol a šíře pneumatik, na svůj objem má motor slušnej kroutící moment 150Nm v 3500 ot/m výkon je sice položenej výš, ale když budeš motor točit do 4 tis tak auto jede pěkně, na zimákách jsem měl spotřebu cca 7 litru což je hezky a to jsem jezdil hlavně po městě a 3 km do práce. určitě bych doporučil papírovej filtr vyměnit za bavlněnou vložku do boxu od K&N nebo GREEN sám mám K&N a je to znát. Jinak celkově s autem naprostá spokojenost. Pozor si dej na zadní nápravu je tam víceprvkový zavěšení a jakmile se budou ozívat rázy nebo bouchání jde to od velkých silenbloků a oprava se pohybuje od 5 ti tisíc výše(dle místa bydliště) pak drobná koroze ale s tou byl problém do roku 99, řekněme si na rovinu, který auto nehnije.... Toť asi vše kdyby nějaký dotazy tak určo s týmem poradíme.
Určitě bych doporučil třeba toto: http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7007384 už je tam novější 1,8 16V a ta má luxusní výkon 92 kW a to je pro to auto naprosto dostačující
pokud budeš trvat na 1,6 16V tak s tímto motorem http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/oso ... ra/7539696 je to modernizovanej X16XEL a už u něj není spotřeba oleje
toto je ta X16XEL co olej papá
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Děkuji moc za vaše příspěvky. Hodně lidí mi říkalo, že v aaa auto nekupovat, ale taky hodně lidí mi říkalo, že mají auto z aaa a bez problému. Takže nevím. Zase si myslím, že kdyby byli tak špatní, tak tolik aut neprodají. Asi záleží na jaké auto člověk narazí :-/
Jinak děkuji za ty odkazy na ty auta. Jakože vectra se mi hodně líbí. Je to takové hezké, velké auto za dobré peníze. A pokud jste s ním spokojeni, tak není co řešit
Jinak děkuji za ty odkazy na ty auta. Jakože vectra se mi hodně líbí. Je to takové hezké, velké auto za dobré peníze. A pokud jste s ním spokojeni, tak není co řešit
Můj soukromí názor MŮJ DALŠÍ VŮZ UŽ OPL NEBUDE!!!
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Za to zase můj názor je že mů další vůz bude OPEL
Furt sou to jen auta,záleží na jaký KS se narazí, podle mě je trochu mimo hanit značku když sis koupil jedno auto a to není v pořádku.
To je můj názor, chápu když někdo pomlouvá značku když třeba nejsou ND nebo jsou extrémně drahé, ale koupit si jedno auto a hned říct že je to špatná značka tak to je trochu divný no.
Furt sou to jen auta,záleží na jaký KS se narazí, podle mě je trochu mimo hanit značku když sis koupil jedno auto a to není v pořádku.
To je můj názor, chápu když někdo pomlouvá značku když třeba nejsou ND nebo jsou extrémně drahé, ale koupit si jedno auto a hned říct že je to špatná značka tak to je trochu divný no.
Čau, hele mám doma 2 oply astru f, kterou sem dal manželce a Omegu B se kterou jezdím já nedávno sem jí koupil.Předtím sem měl Renaulta Lagunu a Vectru A a škodu Favorit a řeknu ti, že od Vectry A už jezdím jen na oplech a Omega to je max komfort, jistě se stane, že můžeš narazit na špatnej kus, ale to by sis nesměl koupit nic a nikde. Na Vektře A sem najezdil asi 80 000 a byla to 1,8i ten starej motor určitě bych se Vektry B 1,6 16V nebál ten výkon 75Kw je dostačující na sedana v caravanu už by to asi bylo něco jinýho neví tam bych spíš volil tu 1,8. Olej ti to auto žrát nemusí ani kapku stačí zkontrolovat těsnost a pokud budeš jezdit větší vzdálenosti a nebudeš ho točit za studena měl by být ok se spotřebou oleje a benzínu. Jinak opel je suprová značka, ale je to fak kus od kusu, chce to fakt dýl vybírat a prohlíže a zajímat se o blbosti. Jinak pokud nebudeš jezdit zase tak moc tak za těch 60 000 se dá sehnat astra G nebo novější astra f, kterou máme v rodině sand už 12 let a má najeto 321 000 km a za tu dobu sme do ní dali asi tak max 15 000, to počítám opravy i provozní náklady výborný auto. Hlavně si nikdy proboha nekupuju Renault Laguna a to ani kdyby ti platili......... nejhorší plečka co sem kdy měl!