Vylepšování N°1

1993-2000

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
JanLimberk

Vylepšování N°1

Příspěvek od JanLimberk »

Čaute všichni 8-) . Poslední dobou přemýšlím nad koupí nějakých pěkných dílů na auto, jako např. Přední/Zadní nárazník, tlumiče na výfuk, led světla, kola a celkově nějak auto vylepšit. Asi to každý zná a zažil pokud už ho opustila puberta :lol: :mrgreen: že si chtěl nějak vyjímečně upravit svůj vůz a já jsem v těch letech kdy si ze svýho auta chci udělat něco :roll: speciálního, i když vím že pár zvás napíše jen že to z tohodle auta nejde , přesto to chci zkusit. Nepište mi prosím o že je lepší koupit si nové auta a blablabla. O nové auta zatím nemám zájem a to z důvodu že mě moje milovaná corsa ještě nikdy nezradila a zatím jsem si vždy dokázal opravit to co se právě podělalo. A o co že mi vlastně jde? Jde mi o to aby jste mi poradili nějaké dobré stránky kde tohle všechno najdu nebo mi doporučili nějaký Shop či Servis se kterým máte třeba i vy zkušenosti. Děkuji moc a budu rád za každý příspěvek.
Ano, pokud to někomu nedošlo jsem podle mě ješté dost mladý 19 letý " chlap " :twisted: .
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》
Opel Corsa 1.0 B
Palivo: Natural 95 Benzín
Zdvih. Objem [cm3] : 973
Výkon motoru : 40 Kw
Druh ( typ ) : Hatchbact 5DV
Najeto: 178351 km
《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《《
Jak se do lesa volá, tak psychiatrie očekává.
Obrázek
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Corsa B“