Brzdy - jake kotouce a desticky jsou nej

Moderátor: Moderátoři

milosh
Administrátor

Brzdy - jake kotouce a desticky jsou nej

Příspěvek od milosh »

Vybiram nove brzdy, bude dobra kombinace znacky ATE - desky + kotouce? Co jsem cetl tak pry jsou nejelpsi kotouce plne, bez drazkovani ci vrtani, protoze ty pry praskaji, co je na tom pravdy? nejsem zadny zavodnik mam to na normalni jezdeni - Astra G caravan.
Reklama

Vladix

Re: Brzdy - jake kotouce a desticky jsou nej

Příspěvek od Vladix »

myslím, že běžné ježdění ti stačí obyč kotouče. Já jsem dával na svoji tigru kotouče Brembo (cca. 1000 Kč/ks) a desky ATE. Brzdí to sqvěle ;) ...
Opel Tigra 1,6
Miro
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro »

já mám na VB na celém autě desky ferodo premier a kotouče ferodo a jsem nadmíru spokojen. jen kdyby méňe přášily ty desky
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
-peha-

Příspěvek od -peha- »

Mildo já som na Legynu nahodil ATE komlet kotúče aj dosky a po pol roku zatial naprostá spokojnosť :D žiaden piskot,brzdia skvelo a kotúče bez vlnenia no a majú je tu aj viacerý chalani a zatial žiadna reklamace len spokojnosť takže ATEčka doporučujem :D Jo dokonca není mi znát nijaký problém či sú to drážky alebo hladké :D
Halis

Příspěvek od Halis »

Výrobce ATE dodává kotouče s deskama automobilce Opel do prvovýroby. Pokud koupíš originál brzdový kotouč u Opla, tak dostaneš kotouč ATE s logem GM a krabicí stejného potisku. ;)
Zafira B '06 (Z19DTH) Obrázek
Vectra B '96 (X17DT)=PRODÁNO Obrázek
Ascona B '78
milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh »

Dik za info, to jsem chtel slyset, uz je mam skoro objednane 8-)
JanAltman

Příspěvek od JanAltman »

Poradi mi nekdo, jako kotouce na VC 3.2V6? Na predni napravu jsem nasel, ale na zadek krome originalnich nic (chtel bych sportovni). Dik.
Jerry mouse

Příspěvek od Jerry mouse »

JanAltman píše:Poradi mi nekdo, jako kotouce na VC 3.2V6? Na predni napravu jsem nasel, ale na zadek krome originalnich nic (chtel bych sportovni). Dik.
No pokial viem tak na bezne auta bezny vyrobcovia nerobia zadne sportove kotuce ! :shock: V predu mam sportove karb. kotuce Brembo+Textar a v zadu klasicke Brembo ! :roll: Musi to stacit ! :)
Aktualne A. Zafira 2,2 dti my 03 eleganc silver metal. Bolo Astra-F 1,6 kombi my 98 rubin metal
Trdlo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trdlo »

Sportovní kotouče na zadek seženeš, ale je to blbost je tam dávat. ;)
Projeď si nabídku Brembo, Zimmerman, Ate, Ferodo... atd. každý výrobce má v nabídce i sport line.
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!
JanAltman

Příspěvek od JanAltman »

Trdlo píše:Sportovní kotouče na zadek seženeš, ale je to blbost je tam dávat. ;)
Projeď si nabídku Brembo, Zimmerman, Ate, Ferodo... atd. každý výrobce má v nabídce i sport line.

No ja je tam nechci davat za kazdou cenu a hned. Ale az budou na vymenu zrale ty soucasne originalni, asi tam dam nejake lepsi. Cenovy rozdil nebyva velky. U vsech aut co jsem mel, jsem to zatim delal takhle. Jakmile odesel vejfuk, sel tam lepsi - nedavno jsem tam dal Remusy, staly stejne, co originalni hnusne Opel a jsou nerezove, cili na rozdil od originalnich neco vydrzi.
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“