vectra c spojka
Moderátor: Moderátoři
vectra c spojka
Zdravím všechny a žadam o radu mam vectru 1.9 110kw,najeto 62000 poctivích,ale když je auto studeny tak někdy při sešlápnutí spojky v tom rachta,jak se auto ohřeje tak to přestane,jinak vše funguje bez problemů.sázím na spojkové ložisko a na vas.díky za rady
- Reklama
Re: vectra c spojka
Rachtá ti to když sešlápneš pedál až k podlaze nebo jen tak na polovic? Jestli až k podlaze taky bych tipoval ložisko,jestli jen tak napůl tak pravděpodobně setrvačník,i když máš dost málo najeto no ale znáš to čert nikdy nespí,já to mám zrovna dnes v servise motor Z19DT a dělají mě komplet spojku novou,no ale mám najet poctivých 170tis
Vectra C Caravan Z19DT/88kw rok 03/2006 Diagnostika přes OP-COM pro Teplice a okolí
Jojo děla to jen když jeto na podlaze a jen za studena a jen někdy,ale když jsem koukal na ceny tak jsem se orosil a řádně teda ,tak doufam že to bude jen to ložisko
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
výdrž spojky nikdo nezaručí.. vždycky vydrží jinak dlouhou dobu zaleží na stylu jizdy jak moc se zatěžuje při rozjezdech a nechá prokluzovat, jestli jezdíš s nohou na spojkovým pedálu, protože ono stačí pouhej kousek sešlapnout a hned se opotřebovava3tp2 píše:i když máš dost málo najeto no ale znáš to čert nikdy nespí
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Já s hnatou na spojce nejezdím ale nevím co dělaly ty přede mnou,koupil jsem to když to mělo 58000km,uvídím snad to bude jen to ložisko
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
neobviňuju tě z toho, ale je docela paradox, že v autoškole začla prokluzovat spojka ve Fobii HTP po 150 tis. což je docela výkon
Pohřební služba ANUBIS - Vaše smrt naše živobytí.
Taky mito právě přijde divny