Ahoj lidi chtel bych se zeptat jestli je nekde nejakej navod nebo manula nebo proste neco jak ovladat palubni pocitac. Ptam se z toho duvodu ze se mi zobrazuje na nem jenom datum a cas a teplota venku. Ale cetl jsem neco i o aktualni spotrebe, kolik je v nadrzi atd. Tak se vas chci zeptat. Jsou tam jen 2 tlacitka tak nevim jak jestli to je vubec mozne. Jinak vypada to presne takto ale je to namontovane uvnitr. Jo jinak sorry za velkej obrazek nechce se mi ho upravovat.
Za kazdou radu budu vdecnej.
edit: obrázek nahrán do přílohy, takovej plakát jako to bylo sem nevkládej!!! Trdlo
Palubni pocitac Astra 1996.
Moderátor: Moderátoři
-
Palubni pocitac Astra 1996.
- Přílohy
-
- tid_astra_f.jpg
- (270.81 KiB) Staženo 154 x
- Reklama
- genius0011
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palubni pocitac Astra 1996.
-
Hm zajmave thx za info ja jedine co jsem nasel tze je to spojene s radiem ci co a jenom ty dva tlacitka na tom pristroji. Nic jineho jsem nenasel co by mohlo bejt k tomu.
- Trdlo
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak mimochodem, na fotce máš TID, ten neobsahuje BC.
Typy displayů v astře F:
DID - Dual Info Display - jednořádkový, zobrazuje hodiny a datum
TID - Triple Info Display - jednořádkový, zobrazuje hodiny, datum, teplotu a info z rádia (při zmáčknutí obou tlačítek na displayi současně na dobu cca 3 vteřin, zobrazí se tzv. selftest, kdy ti display zobrazí chybové kódy uložené v displayi v vzestupném pořadí [pokud tam nějaké uložené jsou], dále se ukáže kontrola impulzního čidla a na displayi se ti na cca 4 vteřiny zobrazí aktuální rychlost vozu. To však funguje jen do rychlosti 52km/h, pokud jedeš rychleji ukáže se +52km/h
MID - Multi Info Display - dvouřádkový, zobrazuje hodiny, datum, teplotu, info z rádia a obsahuje BC.
BC - board computer = palubní PC
Typy displayů v astře F:
DID - Dual Info Display - jednořádkový, zobrazuje hodiny a datum
TID - Triple Info Display - jednořádkový, zobrazuje hodiny, datum, teplotu a info z rádia (při zmáčknutí obou tlačítek na displayi současně na dobu cca 3 vteřin, zobrazí se tzv. selftest, kdy ti display zobrazí chybové kódy uložené v displayi v vzestupném pořadí [pokud tam nějaké uložené jsou], dále se ukáže kontrola impulzního čidla a na displayi se ti na cca 4 vteřiny zobrazí aktuální rychlost vozu. To však funguje jen do rychlosti 52km/h, pokud jedeš rychleji ukáže se +52km/h
MID - Multi Info Display - dvouřádkový, zobrazuje hodiny, datum, teplotu, info z rádia a obsahuje BC.
BC - board computer = palubní PC
Kecám do všeho, ale nerozumím ničemu!!!