Astra F netáhne
Moderátor: Moderátoři
Astra F netáhne
Ahojte mám astru f caravan r.v. 1995 1,6i 8v motor x16szr a stává se mi že mi motor přestává táhnout, jak bych popsal závadu asi takto: jedu do kopce a na 2 ho nemůžu vyjet ani když mám motor ve vysokejch otáčkách pak mi v motoru něco zaškube a vyjedu jakejkoliv kopec třeba i na 3 s nízkejma otáčkama prostě občas auto špatně táhne vyměnili se tyto díly: svíčky, kabely od svíček, palivovej filtr, zkontrolovali jsem výfuk byl jsem s autem na diagnostice a tam my to ukázalo jen AGR ventil tak sme ho zaslepili od té doby diag už nic neukazuje a auto občas špatně táhne...... nemáte někdo nějakej nápad co by to mohlo být?? Jo ještě jsem měnil olej, už si nevíme rady co by to mohlo být, občas když auto vezmu pořádně ho projedu a přetáčím nějakou dobu do otáček tak potom jede líp, ale vyměnili sme skoro všecko a ta mrcha pořád ne a ne táhnout....
- Reklama
Re: Astra F netáhne
co takhle vysypanej katalizátor a nebo poslední díl vejfuku skus je poklepat jestli v nich nechrastí
a ještě mi napadá zapalovací cívka
a ještě mi napadá zapalovací cívka
VB 1.6 16V 74 KW 1996 -ex
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
škoda octávie combi 1.9 TDI 81KW
škoda octávie combi 1.6 SR 74 KW
Právě ne, výfuk jsme zkontrolovali celej i kat a je v pohodě, myslím si, že pokud by to byl výfuk tak by to nejel furt, ale tohle občas jede a občas ne, zapalovací cívka by to asi taky dělala pořád, tohle udělá jen někdy ( je to skoro jako když chci v kopci podřadit a místo 2ky tam dal 4 prostě to nejede a nejde to za plynem
koukni se na škrtící klapku,jestli se dobře otvírá nebo neni zanešená. nebo váha vzduchu (ale tomu moc nevěřim)
-
Nevím, jak dalece je to stejné, ale podobný problém jsem řešil u kaďoura. Vyměnil jsem lambda sondu, to trochu pomohlo, nakonec to ale bylo špatným kontaktem na čidle otáček klikového hřídele. Tak zkus tenhle směr...
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
(5/2006, 110kw, automat)EX Coupé - The Golden Queen of Majesty
GALERIE
Dík za rady, lambdasonda je zkontrolovaná a je ok, zkusím ještě ty čidla a uvidí se
řídící jednotka? podobný problém, měl jeden kolega z Prahy, když jsem tam jezdil, tak jsem mu dovezl na zkoušku mojí jednotku a bylo to tím.
ty čidla určitě zkontroluj i čidlo na vodu....hlavně konektory
ty čidla určitě zkontroluj i čidlo na vodu....hlavně konektory
CZECH TRUCK TEAM
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...
Myšlenka dne:
Muži prý mají podle žen mozek mezi nohama...
Tím pádem ženy mozek nemají, neboť tam mají díru.
Z toho plyne, že ženy jsou rozumné, jen když se jim tam ten mozek vloží...